Albo mi się wydaje albo pokrywka, na filmie, już się zrobiła wypukła? Nie widać żeby z zabezpieczenia nadmiar pary uchodził.
Tu jest pytanie, czy to idioci zrobili specjalnie żeby wystrzeliło czy jakiś błąd (zaworek bezpieczeństwa zatkany).
jako kuhasz tak potfierdzam tak sie operuje szypkowarem
A tak na serio szybkowary są czasami wadliwe i jak to brzmi SZYBKOWAR jak jakaś sunia co dobrze gałe robi xD
Wracając niektóre szybkowary zwłaszcza te tanie potrafią wybuchać bo są zrobione z ciulowych materiałów .
kiedyś pamiętam na kuchni też ktoś używał szybkowara i wypierdoliło mu w oczy, koleś nie ma wzroku do dzisiaj stracił tez słuch od wybuchu że nie wspomne o poparzeniach, najlepsze jest to że radzi sobie w życiu po mimo takiej tragedii życiowej, żona go zostawiła, dzieci mówią że mają ojca zombie a pies co ma kulawą noge nawet patrzeć nie chce na niego bo się boi. No i tak toczy się życie janusza jak z tego filmu człowiek ciemności.
żartuje nic takiego nie miało miejsca ale co do szybkowaru to uważajcie i nie kupujcie tanich bo szkoda kasy i zdrowia jak wypierdoli
jako kuhasz tak potfierdzam tak sie operuje szypkowarem
A tak na serio szybkowary są czasami wadliwe i jak to brzmi SZYBKOWAR jak jakaś sunia co dobrze gałe robi xD
Wracając niektóre szybkowary zwłaszcza te tanie potrafią wybuchać bo są zrobione z ciulowych materiałów .
kiedyś pamiętam na kuchni też ktoś używał szybkowara i wypierdoliło mu w oczy, koleś nie ma wzroku do dzisiaj stracił tez słuch od wybuchu że nie wspomne o poparzeniach, najlepsze jest to że radzi sobie w życiu po mimo takiej tragedii życiowej, żona go zostawiła, dzieci mówią że mają ojca zombie a pies co ma kulawą noge nawet patrzeć nie chce na niego bo się boi. No i tak toczy się życie janusza jak z tego filmu człowiek ciemności.
żartuje nic takiego nie miało miejsca ale co do szybkowaru to uważajcie i nie kupujcie tanich bo szkoda kasy i zdrowia jak wypierdoli
Marnujesz czas, przekonasz tylko przekonanych. Pozostali i tak kupią taniochę bo po co wydawać pieniążki na jakieś tam bezpieczeństwo.
Jak kiedyś na innym forum przekonywałem żeby nie kupować tanich ładowarek z Allegro bo mi jedna wybuchła to zostałem zhejtowany. Po co rzucać perły przed wieprze.
Ale k***a żartowniś jesteś. A ja się cieszyłem bo jakaś fajna, sadolowa historia była. Zj***łeś mówiąc, że żartowałeś, ale cóż takie jest życie i muszę to przetrawić.