Z jednej strony ciemnogród, z drugiej KE chce we wrzesniowych wyborach jako główny postulat mieć: nadanie przywilejów zboczeńcom.
Dlatego trzeba głosować na KONFEDERACJE, bo Polska znajduje się obecnie w takich kleszczach że głowa boli. Nie chcesz Kościoła to wpakują Ci chvja do dupy.
najgorsze w demokracji jest to ze jesika i sebix maja 50 %wiecej do powiedzenia przy urnie niz profesor politologii
z tego pierwszych sa miliony a drugich tylko setki
Konfederacja - spółkują z antyszczepionkowcami (wtf ?!!?!?!) negują istnienie smogu, ale mają coś - tą jedną rzecz, która mnie interesuje - mają odpowiednie pojęcie na gospodarkę i tutaj wygrywają mimo, że nie są idiotami, ale nie idziemy na wyboru wybrać kogoś super, tylko mniejsze zło, a oni się w to wpasowywują.
Program narodowców to jeszcze wiekszy socjalizm niz PiS, obok bełkoczący korwin o "wolnej rece rynku" co jest podobna utopia jak komunizm. Ale nawet jakby byli tam sami ogarnieci ludzie od ekonomi jak np Rybiński, to deklasuje ich lizanie sobie mordy z Putlerem i wystawianie na swojej liscie Donieckiej szkiebry. To V kolumna, która jeżeli jeszcze by chciała rozjeba EU to pół biedy, ale chce rozjebac Polske gorzej niz PO i PiS razem zebrane.
30 lat już żyjemy tej komunistyczno esbeckiej skorupie, i ciągle mielimy to samo. Jakim trzeba być kretynem żeby w kółko robić to samo i wciąż jęczeć, że jest niedobrze lub po cichutku egzystować na jako takim stołku i mówić żeby tylko nie byłóo gorzej. Powtarzam 30 lat żyjemy w gnoju, warto dać szanse świeżości i spróbować czegoś innego, mam na myśli KONFEDERACJE. Jak będzie wam źle to przemęczycie się te 4 lata i znów wejdziecie w to samo gówno, a może to będzie oddech który pokaże, że w Polsce może być normalnie bez homo chorób ze srrowym podejściemy do życia, jesteś leniem, nie szanujesz mojej kultury, to do widzenia.