Na ruską agenturę? To juz wole niemiecka agenturę.
Obejrzałem parę filmów Grzegorza Brauna. Później wysłuchałem wielu jego wykładów i stwierdziłem jak niesamowicie mądrym jest człowiekiem.
Aż się rozmarzyłem, że dobrze by było aby ktoś taki został prezydentem.
A jego pierwszą decyzją byłoby wprowadzenie rosyjskiego jako język urzędowy
Serio?!
A tu masz Czaputowicza z Ławrowem i co z tego wynika?...
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Porównujesz spotkanie brauna z typem wyj***nym z polski za szpiegostwo ze spotkaniem urzędujących ministrów spraw zagranicznych ?
No k***a, albo coś ćpiesz albo jesteś srogim debilem.
Czekam tylko na wklejki Kaczora w mycce i że jest żydowskim szpiegiem, albo że kumali się z banderowcami, a Polskę najechało 3 miliony Ukrainców.
lbo nie potrafisz czytać, albo jesteś nadprzeciętnym zjebem genetycznym.
Właśnie ci napisałem drogie dziecko, że za PiS w 2018 roku Polska sprowadziła z Rosji 20 milionów ton węgla.
Po ok. 200zł za tonę, to jest 2 miliardy wpompowane w ruską gospodarkę plus import bezrobocia do Polski.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.@up nikt normalnie myslący nie chce jeszcze wiekszych debili niż PO czy PiS w PE.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.