Szpetna była zawsze jak cholera, nigdy nie rozumiałem jej fenomenu. Wyglądała jak nastolatek z lekkim wąsem, tylko ciałko miała niezłe. Do tego wkurwiający głos i kompletne zero talentu aktorskiego. Oczywiście, nic nie mam do niej jako osoby, piszę o produkcie, o celebrytce.
DzidaZawodnik napisał/a:
Poglady polityczne definiuja kim jestes.
Powiedz jakie ty masz, jako, że wygląda na to, że jesteś smieciem, chciałby stać od nich z daaaleka. Tak jak i od wspomnianego przez ciebie lewactwa skądinąd.
Salieri16000 napisał/a:
"niekorzystne" komentarze są szybciutko usuwane- kurwa, ale żenada i dziecinada!
Jak dodajesz komentarz z głównej, to coś się popsuło jakiś czas temu i potrafi nie wejść. Trzeba otwierać temat w nowej karcie albo wchodzić w niego i tam dodać kom. Albo kopiować swój kom przed publikacją z głównej, dodawać i patrzeć czy poszło. Jak nie, to ctrl+v i jeszcze raz... Albo piszecie coś niezgodnego z regulaminem. Tak czy inaczej, nikt wam niczego bez powiadomienia/powodu nie kasuje. (ras na ruski rok coś bez powodu może skasuje moderator któremu cieknie z fiuta okres)
Ciekawy_Zycia napisał/a:
mam nadzieję, że do jej rodziny to dotrze!?
Taki z ciebie dobry człowiek, że chcesz jej rodzinę krzywdzić edgy memami? Tfu! Co za łajno tu wybiło, powinien być ban dla takich płaczków, trzeba oczyścić sadola z takich parobków!
Centurionero napisał/a:
Anna Dymna też była dobra spawara
Dymana była dobra, może i najlepsza... szkoda, że się spasła. To zawsze smutek jak baba się spasie