@Jestem_Bartoszem
Stary, szkoda mi ciebie i tobie podobnych zjebów. Skoro dla ciebie zwykłe skurwysyństwo nie jest niczym niezwykłym, to kutas twojej starej ci w cygańską zarobaczoną mordę.
A kotów szkoda.
Bartoszu, takie zachowanie jakie zaprezentowane jest na filmiku z sadyzmem takim po jaki przychodzi tutaj wiekszosc ludzi nie ma nic wspolnego (pomijam pozerow i zakompleksiona gimbaze ktora swoimi komciami chce zamaskowac swoje kompleksy). To jest moim zdaniem jakas choroba psychiczna ,anormalne zachowanie i zwyrodnialstwo z gornej półki.Pozostaje miec tylko nadzieje ze wszyscy ci degeneraci predzej czy puzniej, skoncza w szczekach tych samych rekinow ktore tak ochoczo dokarmiali tymi kotami. A co do ciebie Bartosiu, jestem pewien na 100% ze jestes zwykla pozerska pizdowata mameja, ktorej sadyzm ogranicza sie co najwyzej do zwalenia konia wachajac wyciagniete z kosza do prania majtki mamusi. A turbozjebem to jest twoj ojciec, bo zjebal robote . Poruchal, zaplodnil i nie zadbal o to zeby pozbyc sie spierdoliny ktora z tego wyszla (krotko mowiac nie zadbal o skrobanke).
Jeżeli dla ciebie zjeby z ISIS, jednostki pokroju trynkiewicza lub Pol Pota znaczą więcej niż życie słodkiego kotka to jesteś zjebem.Bóg dał ludziom wolną wolę Ziomek, ja tam lubię zwierzaki wszelakie ale jeśli dla kogoś kotek jest ważniejszy niż człowiek to jest on dla mnie turbozjebem. kropka.
Jeżeli dla ciebie zjeby z ISIS, jednostki pokroju trynkiewicza lub Pol Pota znaczą więcej niż życie słodkiego kotka to jesteś zjebem.