Wysłany:
2012-12-22, 11:47
, ID:
1679577
Zgłoś
wiec zwracasz sie do autora filmu dlatego ze jest zalosny bo przedstawia swoje poglady? a gdzie wolnosc slowa i uszanowanie zdania? czy sklamal w jakims miejscu? byc moze nie zaglosowalbym na neigo, biorac pod uwage jego posepowanie, ale nie o to tutaj chodzi. Jezus Maria... Czy wszyscy sa zapatrzeni w te tepe media? piszesz o szanowaniu urzedu prezydenta, zgadzam sie, ale nie musze tego robic, bo co mi zrobia? wysla na sybir? zamkna zabija nie wiem... jedno naklada sie na drugie. to jest "wolny" kraj, w ktorym moge mowic co mi sie podoba i robic co mi sie podoba, oczywiscie wg konstytucji, do momentu az nie przekrocze prywatnosci drugiego obywatela. On jedynie ukazuje w tym wlasnie filmiku syfy, ktorych normalny czlowiek by nie pokazal, a watpie ze nawet by sie odezwal na ten temat. i robi to z taka pewnoscia siebie, bo wie do czego moze sie posunac. wydaje mi sie ze musi miec jakiegos znajomego adwokata ktory mu w tym wszystkim pomaga, bo jesli by tak nei bylo, to dawno by siedzial, za to co robil/robi. Zawsze sie znajdzie kruczek na takiego jak on, a jak widac jeszcze zyje i jeszcze jest na wolnosci, wiec facet musi sie na czyms znac. a ze robi to dobrze, to nie znaczy ze powinien zniknac. pisalem juz nie jeden raz, ze przegina z tymi kurwami, ale widocznie chcial jaknajbardziej ublizyc prezydentowi w oczach blokersow dresow i ludzi ktorych jezyk sprowadza sie do laciny podworkowej. a sam sobie zdaje sprawe ze jest o poziom wyzej. dlaczego tak uwazam? bo z byle glupoty by takimi obrazami nie rzucal,wiedzac ze za jedno takieslowo moze juz siedziec. (nie wyzywaj mnei od dzieci dlatego ze mam inny poglad na sprawe od Ciebie. szacunku troche, bo bez niego bedziemy sobie skakac do gardel jak małpy)