Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.
Pierdolisz i to strasznie. Gatunek ludzki ma się bardzo dobrze. A już na pewno nie zagraża mu niepełnosprawność ruchowa.
Dużo większy problem dla ludzkości to spierdolenie umysłowe i wiara w lewicowy rak który trawi zachód.
A właśnie wielcy tu oburzeni sa przedstawicielami antycywilizacji.
no tak, że jest 500+ i zakaz aborcji nienarodzonych bez względu na wady rozwojowe...
Jeśli rodzic X jest zdrowy i rodzic Y jest również zdrowy, a niestety urodzi im się chore dziecko, to my jako społeczeństwo MUSIMY pomóc takiej rodzinie. Jeśli jesteś zdrowy, płaciłeś podatki i niestety zachorujesz, to my jako społeczeńśtwo MUSIMY zaopekować się Tobą, w formie czy to leczenia czy renty. ..
Towarzyszu, ja wiem że komuna na świecie powraca i ma się dobrze ale nie tędy droga.
Jeśli płace podatki i ciężko pracuje to w razie W nie "wy" MUSICIE się mną zaopiekować tylko moje pieniądze które wy mi co miesiąc zabieracie. Tak powinno to wyglądać.
W sumie ciekawy temat bo demokracja liberalna się skończyła, system społeczny mamy taki sam od czasów Bismarcka a to wszystko się właśnie kończy i wykluwa się nowe. Komuchy wypełzające z każdej strony sugerują że nie będzie to nic dobrego i nasze wnuki będą wpierdalać szczaw i kiełki.