Jakbym widział siebie...
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=tsChuja wiecie o studiowaniu. Ci z filmiku to jakies kurwa brudasy nie studenci. Wodka? Tanie piwo? Nie pamietam kiedy mialem ostatni raz w ustach. Pozdroz srodkami ruchu miejskiego? Ż-A-L. Ja i kazdy z moich kolegow studentow ma swoj (przyzwoity) samochod. Obiad? Restauracja, zadne kurwa tanie bary dla biedoty. Dwa razy w tygodniu przynajmniej jim beam (chociaz i on juz nie smakuje), drogie rozrywki i ubrania. To jest kurwa prawdziwe studiowanie, nie jakies wpierdalanie tanich zupek z jebanej biedronki i zlopanie taniego wina. Ale do tego kurwa trzeba miec aparycje i glowe na karku a nie myslenie "teraz jestem biedny ale skoncze studia to bede bogaty". chuja prawda - kto sie wroblem urodzil orlem nie umrze!
Chuja wiecie o studiowaniu. Ci z filmiku to jakies kurwa brudasy nie studenci. Wodka? Tanie piwo? Nie pamietam kiedy mialem ostatni raz w ustach. Pozdroz srodkami ruchu miejskiego? Ż-A-L. Ja i kazdy z moich kolegow studentow ma swoj (przyzwoity) samochod. Obiad? Restauracja, zadne kurwa tanie bary dla biedoty. Dwa razy w tygodniu przynajmniej jim beam (chociaz i on juz nie smakuje), drogie rozrywki i ubrania. To jest kurwa prawdziwe studiowanie, nie jakies wpierdalanie tanich zupek z jebanej biedronki i zlopanie taniego wina. Ale do tego kurwa trzeba miec aparycje i glowe na karku a nie myslenie "teraz jestem biedny ale skoncze studia to bede bogaty". chuja prawda - kto sie wroblem urodzil orlem nie umrze!
Chuja wiecie o studiowaniu. Ci z filmiku to jakies kurwa brudasy nie studenci. Wodka? Tanie piwo? Nie pamietam kiedy mialem ostatni raz w ustach. Pozdroz srodkami ruchu miejskiego? Ż-A-L. Ja i kazdy z moich kolegow studentow ma swoj (przyzwoity) samochod. Obiad? Restauracja, zadne kurwa tanie bary dla biedoty. Dwa razy w tygodniu przynajmniej jim beam (chociaz i on juz nie smakuje), drogie rozrywki i ubrania. To jest kurwa prawdziwe studiowanie, nie jakies wpierdalanie tanich zupek z jebanej biedronki i zlopanie taniego wina. Ale do tego kurwa trzeba miec aparycje i glowe na karku a nie myslenie "teraz jestem biedny ale skoncze studia to bede bogaty". chuja prawda - kto sie wroblem urodzil orlem nie umrze!