Wysłany:
2016-03-31, 21:15
, ID:
4504621
12
Zgłoś
Szkoda, że koleś nie wyrzucił obojga kochanków z mieszkania na golasa. To byłaby kara.
Dodam, że Polska jest przesranym krajem nawet ze względu na sądy. W Polsce koleś z takim nagraniem dostałby jeszcze rozwód, ale z jego winy bo w rodzinnych Sędzinami są najczęściej młode idiotki.
Wiem bo mój kuzyn dwa lata starszy (idiota) w wieku 21 lat zrobił dzieciaka z cwaną ździrą. Chłopak pracował w budowlance i jak to w zimę nie było pracy. Suka wyrzuciła go z domu jej rodziców, który on wyremontował za hajs swojego ojca po tym jak jej rodzinka wydoiła z niego cały hajs. Żonka zaczęła się puszczać z jakimś fagasem i pozwała mojego kuzyna, o alimenty. Ten mając dowody jej zdrady, ona bezrobotna, a on miał umowy o pracę (zlecenie- najniższa krajowa) przegrał sprawę i dostał aż 550 zł na miesiąc na jedno półroczne dziecko!!!! Idiota nie odwołał się i bulił.
Żonka doiła dalej z niego hajs, a nawet utrzymywał on prawdopodobnie jej matkę,ojca i dwóch braci (wszyscy bezrobotni).
Kuzyn wrócił do pracy, żonka pozwoliła mu wrócić i doiła hajs. Kolejna zima- kolejne wyjebanie z domu i puszczanie się z jakimś innym typem.
Teraz kuzyn pracuje w Belgii i dobrze zarabia, "zakochani" wrócili do siebie i udają wielką miłość na fejsbokach i w ogóle. Po prostu mój kuzyn gadce jest najmądrzejszy ale tak na prawdę to debil. Szkoda mi go bo kocha swoje dziecko, ale jak jest głupi to niech cierpi. Kiedyś noga mu się powinie i znowu zostanie wyruchany przez żonkę, bo pieniędzy to on sobie nie odłożył (żonka lubi luksusy i nie pracuje,tj jej rodzice).
Większość kobiet dzisiaj to ździry i księżniczki, więc trzeba uważać ze związkami i na prawdę poznać naszą miłość bo kobiety to dobre aktorki.