Polak_mały napisał/a:
Jak z obu stron? Od drugiej strony nie było żadnego motocykla
Jak zablokować koła w samochodzie z ABS?
Zresztą nieważne bo cipa w kamizelce nie potrafi przewidywać, za to kurwa w puszce nie potrafi jeszcze bardziej 😅
Pietrushka napisał/a:
Wystarczy mieć na imię "Mirek" i stwierdzić że można samochód serwisować sobie samemu w garażu. Nic trudnego
Przecież to nie zachód, u nas np. ABS jest obowiązkowy, we wszystkich sprzedawanych autach, od 2006 roku i jak myślisz tam jest obowiązkowy? W Rosji nie jest, a z powodu braku podzespołów, znowu wypuszczają nowe Łady bez ABS.
Polak_mały napisał/a:
Nie, chodziło mi o to że jeśli już ktoś robi coś przy swoim pojeździe to wie co i jak ma zrobić. Nikt bez wiedzy się za to nie bierze, bo bezpieczeństwo to raz, a dwa to mechanik jak zobaczy że coś próbował to krzyknie cenę x2 😅
Kurwa ja pierdole, odkręcenie koła to połowa roboty przy wymianie klocków, jakiej ty wiedzy do tego potrzebujesz. wystarczy kilka szarych komórek i chęć do trochę brudnej roboty. Tak dla twojej wiadomości, większość mechaników ledwo zawodówki pokończyła i wyjebane mają na twoje bezpieczeństwo, wymienią ci klocki, jarzmo trochę odmuchają i skasują X2,. Cwaniaczki wyczują frajera na kilometr.
Ludzie co wy kurwa, do zakładania gumy na chuja też potrzebujecie "specjalnej nauki, doświadczenia, poczytania i oglądania filmów". Pokolenie zniewieściałych pajaców nam rośnie, urobione przez feministyczne fanaberie i spierdolenie lewackie. Jeszcze trochę i na "specjalną" naukę jedzenia sztućcami będzie trzeba dzieciaki wysyłać
Edit: Właśnie dotarłem do tego materiału. Te dziewczynki lepiej rokują, niż większość ludzkości, która do wszystkiego musi mieć "fachowca".
sadistic.pl/dobre-wychowanie-vt599566.htm