Możliwe, że brzmi jak pamiętnik młodego inwalidy, ale płakałem ze śmiechu jak się dowiedziałem, że tacy idioci chodzą jeszcze po świecie. Na pewno nie było. Wrzucił bym nagranie ale myślę, że mogło by to się obrócić przeciwko mnie.
albo zwyczajnie jesteś idiotą i nie umiesz czytać ze zrozumieniem? kolega napisał że nie było go kiedy on przechodził przy kasie z tym podpierdolonym alkoholem, nic nie napisał że pilnuje aby nikt z półki flaszki nie zabrał. a do wszystkich tych którzy śmieją się z niego że pracuje na ochronie - cóż mogę rzec? szkoda mi was, pewnie jeszcze siedzicie na utrzymaniu starych a za jakis czas zarejestrujecie się jako pezrobotni i tak wam minie wasze marne życie żadna praca nie hańbiChyba odwiedzam jakieś dziwne tesco bo wydaje mi się, że na działach z alkoholem od bardzo dawna nie ma już ochroniarzy. Autentyk z wczoraj w chuj
"Ochroniarz" w Tesco... Rozumiem, że orzeczenie o niepełnosprytności masz? W ogóle, co to za ochrona? Ten zawód powinien nazywać się cieciowanie. U mnie w firmie na 'ochronie' siedzą same stare dziadygi. Albo z orzeczeniem. Albo młode studentki z metra cięte. 8 zł brutto na godzinę, umowa o dzieło. Na pewno ochronią w razie napadu. Będą spierdalać w podskokach jak nic.
Epickie spięcie dupy, aż się uśmiałem ;D jak w tym filmiku mcgrzesio "pierdolone debile, zdegraduje was, wszystkich!".
Ale masz racje, nie ma się z czego śmiać.