“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellTak się zastanawiam.. to my mamy tę wolność słowa, czy nie mamy? Kimkolwiek ta dziołcha nie jest, nazwała sobie papieża chujem, i teraz wielkie oburzenie. A premiera, prezydenta, już można nazywać chujem? Przecież robi to każdy z nas. Bo to inni ludzie? Jak Kaczyński publicznie mówi, że rzad zamordował mu brata, to jest coś innego? Wszystko to subiektywna opinia i można dyskutować, czy gość jest chujem czy nie, mordować się argumentami, ale nie odbierajmy sobie prawa do wolności przekonań i wypowiedzi do chuja.
Jeżeli formułujesz jakąś tezę, to musisz ją poprzeć argumentem, a nie czczym pierdoleniem j/w. Nikogo tutaj nie interesuje w jakim celu tu przebywasz, a jeżeli stronisz od tematów politycznych, to po jaki ciężki chuj się tu wypowiadasz? Stary, a głupi jak gimbus.
Przeczytaj ostatnie zdanie. Ze zrozumieniem. Nie pajacuj. No chba że to zabloło ''zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pokurwieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu"
W takim razie pocałuj mnie w chuja.
"mieszczanie tekstów, obrazków z wydzwiekiem politycznym, uważam za szczyt nieogaru zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pokurwieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu. "
Czyli to jest argument? O kurwa, udało się skończyć podstawówkę? Ja natomiast "uważam" wg twojego "toku myślenia", że jesteś tępym starym skurwysynem i to jest również argument.
"mieszczanie tekstów, obrazków z wydzwiekiem politycznym, uważam za szczyt nieogaru zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pokurwieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu. "
Czyli to jest argument? O kurwa, udało się skończyć podstawówkę? Ja natomiast "uważam" wg twojego "toku myślenia", że jesteś tępym starym skurwysynem i to jest również argument.
Stary, Ty nie mieszasz zasadniczo rozbieżne od siebie terminy, tj wolność słowa i zniesławienie. Sam nie jestem fanem Kaczyńskiego, ale on ma prawo twierdzić, że w wyniku nieudolności działań rządu i kancelarii premiera zginął jego brat ,bo wolność słowa polega na wolności wypowiadania poglądów. Natomiast nazwanie kogoś per chujem, formalnie jest przestępstwem, szczególnie jeśli ktoś piętnuje drugą osobę publicznie.
Lata 90'-00' to jedyne może nie złote, ale dobre lata polski w ciągu ostatnich 80 lat, porządna muzyka, w miare stabilna praca, no ale lewactwo rozjebywało ten kraj powoli i doszczętnie i teraz mamy taką chujnie jak teraz.
Wystarczy krótka analiza przeróżnych jego wypowiedzi. Cytatów nie przytaczam. Sadistik traktuję jako portal rozrywkowy, coby pośmiać się, zachwycić cyckiem, tudzież inną atrakcją. Może być baba z kutasem. Nie jako pole do głupich potyczek czyja racja jest bardziej prawdziwą racją. Umieszczanie tekstów, obrazków z wydzwiekiem politycznym, uważam za szczyt nieogaru zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pokurwieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu. Masz ochotę podyskutować? Priv.