Cent- jeśli już ta wkurzająca informacja o tym, ile to zostało usuniętych nieprzeczytanych postów ma mi co chwila wyskakiwać, to wsadź tam chociaż jakąś reklamę typu
pay per view- Ty zarobisz, a nas i tak to wkurwia.
Nie da się tego jakoś wyłączyć? Odpoczną
Sadyści i serwer.
Odnośnie potwierdzenia wieku na hardzie- niech chociaż zalogowani, pełnoletni (łatwo to porównać z polem w profilu)
~Sadyści, którzy raz już potwierdzili to przez popup, będą zwolnieni z potwierdzania swojego wieku za każdym razem.
Dodałbyś też przy komentarzach na portalu małą ikonę piwka- zdarza się, że trafny komentarz również na piwo zasługuje, a zanim się je wystawi w jedyny aktualnie możliwy sposób, odchodzi na to ochota. Przykład- Mistrzowie Logistyki i Lokomocji.
Kolejna rzecz, to wspomniane potwierdzenie przeczytania zasad zamieszczania tematów- jeśli już MUSI to być, niech chociaż przestaje obowiązywać po trzykrotnym potwierdzeniu.
Dodaj również stronicowanie harda u góry strony, oraz widoczność SB
Proponuję również, żebyś wsadził sobie w dupę słoik
Co więcej, mógłbyś dodać dla
~Sadystów możliwość szybkiego zgłaszania dubli i trupów z poziomu portalu (analogicznie do stawiania piw), z automatem do ich akceptacji- jeśli dubla zgłosi min. 5 ~Sadystów, temat automatycznie wędruje do odpowiedniego działu.
Proponowałbym też zmienić również kryterium akceptacji nowych tematów z czasowo-absolutnego na odsłonowo-relatywne- tematy byłyby widoczne przez określoną ilość odsłon, podczas której powinny zdobyć określoną ilość piw. Przy okazji piwa postawione przez
~Sadystów mogłyby się liczyc jak 1,5 piwa postawionego przez
Sadystów
Jako, że często oglądam '10 losowych', we znaki mi się daje niedoskonałość systemu losujacego. Mógłbys w wolnej chwili pomyślec nad jego usprawnieniem, poprzez odrzucanie tych, które się ostatnio zbyt często wyświetlały
Uważam poza tym, że podział Harda by się nadał. Na zasadzie podobnej, jak główny portal- domyślne wyświetlanie wszystkiego w kupie, z możliwością wyboru kategorii (ich zawartość poruszałem już, nie będę się dublował), oraz 10 losowych hardzików