Wiecie jak to jest? Chcesz wiecej i więcej pokonujesz sam siebie pobijasz kolejny rekord a później przychodzi to. Dwa zabiegi serca miałem w tym roku i powiem tyle wszytko jest dla ludzi ale sport trzeba uprawiać z głową. Ja wróciłem ale ty możesz już nie. Sterydy to najwiekszy smiec ktorybdodatkowo zabija.
Wiecie jak to jest? Chcesz wiecej i więcej pokonujesz sam siebie pobijasz kolejny rekord a później przychodzi to. Dwa zabiegi serca miałem w tym roku i powiem tyle wszytko jest dla ludzi ale sport trzeba uprawiać z głową. Ja wróciłem ale ty możesz już nie. Sterydy to najwiekszy smiec ktorybdodatkowo zabija.
kurwa, moj najwiekszy lek, skonczyc w taki sposob
najgorsze ze typ wiedzial ze cos jest nie tak, ciekawe co czul, co mu bylo, i czy znajac taki objaw mogl by wezwac pogotowie w czas. Zyjesz zyjesz i jeb ... bez sensu..
najgorsze ze typ wiedzial ze cos jest nie tak, ciekawe co czul, co mu bylo, i czy znajac taki objaw mogl by wezwac pogotowie w czas. Zyjesz zyjesz i jeb ... bez sensu..
Jak niechcesz mieć zawału przed 50tym rokiem życia:
- regularna aktywność fizyczna - nie wysiłek, tylko aktywność: rower, spacery, pływanie,
- dużo czasu na świeżym powietrzu
- mało tłuszczów roślinnych, w szczególności utwardzony - margaryna to największe zło
- dużo naturalnego tłuszczu zwierzęcego
- systematyczne picie alkoholu w dużych ilościach
- dużo warzyw,
- dużo ruchania - to jest aktywność lepsza niż pedalska siłownia, jak poruchasz żonę, curkę, ciocię przez 10 minut intensywnie to się tak spocisz jak nigdy przy wyciskaniu 100 na klatę.
- mało stresu
- łagodna stolec
- dużo pieniędzy na koncie
- wyjebane jajca
Ale wtedy masz jeszcze czas skasować zawartość dysków i wyczyścić telefon, żeby wstydu rodzinie nie przynieść jak zajrzą po śmierci
Ale wtedy masz jeszcze czas skasować zawartość dysków i wyczyścić telefon, żeby wstydu rodzinie nie przynieść jak zajrzą po śmierci