No witam Sadole.
Dłuższy czas przeglądam portal, ale do tej pory jako gość.
Z uwagi na pewien dokument postanowiłem się zarejestrować
No i też dlatego, ze czasami mam chęć się wypowiedzieć
Dokument taki jak Zeitgeist, jest dla wielu znany w internecie miał miliony odtworzeń.
Ale są też tacy, którzy tej serii nie widzieli.
Nie jest to teoria spiskowa, typu..."odległość pomiędzy księżycem a słońcem pomnożona przez 5 i podzielona przez 20000 i wyciągnięty pierwiastek oraz podniesienie do 3 potegi daje rok urodzin Hitlera...przypadek, nie sądzę"
Patrzyłem po tagach, już ten dokument był wrzucany, ale teraz kanał Planete, daje trzy części:
„Zeitgeist. Spisek rządzi światem”
Niedziela, 7 kwietnia 2013, godz. 11.20 (powtórka)
Bo była emisja 1 Kwietnia
„Zeitgeist. Pieniądz rządzi światem”
Poniedziałek, 8 kwietnia 2013, godz. 20.45
„Zeitgeist. Świat jutra”
Poniedziałek, 15 kwietnia 2013, godz. 20.50[/size]Dokument wart obejrzenia, pokazuje w jakim świecie żyjemy, jak jesteśmy dymani, jakimi prawami się kierują "wielcy" tego świata
Jak ktoś kto jeszcze tego nie widział znajdzie czas, to będzie super, ważne by na świecie było jak najmniej obślinionych bezmózgich robotów a jak najwięcej ludzi świadomych
Pozdrawiam[/size]
Dłuższy czas przeglądam portal, ale do tej pory jako gość.
Z uwagi na pewien dokument postanowiłem się zarejestrować
No i też dlatego, ze czasami mam chęć się wypowiedzieć
Dokument taki jak Zeitgeist, jest dla wielu znany w internecie miał miliony odtworzeń.
Ale są też tacy, którzy tej serii nie widzieli.
Nie jest to teoria spiskowa, typu..."odległość pomiędzy księżycem a słońcem pomnożona przez 5 i podzielona przez 20000 i wyciągnięty pierwiastek oraz podniesienie do 3 potegi daje rok urodzin Hitlera...przypadek, nie sądzę"
Patrzyłem po tagach, już ten dokument był wrzucany, ale teraz kanał Planete, daje trzy części:
„Zeitgeist. Spisek rządzi światem”
Niedziela, 7 kwietnia 2013, godz. 11.20 (powtórka)
Bo była emisja 1 Kwietnia
„Zeitgeist. Pieniądz rządzi światem”
Poniedziałek, 8 kwietnia 2013, godz. 20.45
„Zeitgeist. Świat jutra”
Poniedziałek, 15 kwietnia 2013, godz. 20.50[/size]Dokument wart obejrzenia, pokazuje w jakim świecie żyjemy, jak jesteśmy dymani, jakimi prawami się kierują "wielcy" tego świata
Jak ktoś kto jeszcze tego nie widział znajdzie czas, to będzie super, ważne by na świecie było jak najmniej obślinionych bezmózgich robotów a jak najwięcej ludzi świadomych
Pozdrawiam[/size]