Dodam jeszcze, że co je różni to TYLKO kolor opakowania i obrazek z przodu blistra. Wszystkie opisy jak i sam kabel były identyczne.
Finalnie zdecydowałem się zrezygnować z usług tego sklepu i kupiłem kabel Made in Poland za 19zł...
Na koniec dodam, że skończyłem Ekonomię i mam minimalny zarys co się dzieje na świecie
Pozdrawiam,
Mateusz
Jeśli chodzi o moją pracę, to bardzo dziękuję. Radze sobie
Aha, i nie jestem po ekonomii
Do jakości butów które wymieniłeś nic nie mam. Sposób w jaki są produkowane pozostawia wiele do życzenia.
Polskie produkty o stokroć przewyższają jakością te produkowane w Chinach. pójdź na studia, tam będziesz miał taki przedmiot "Towaroznawstwo".
Rozumowanie animalsów, nie chodzić w futrze, bo zwierzęta cierpią? Mijasz się z tym co piszesz. Pewnie masz 13 lat, tyle w temacie.
Ekonomię- Przedmiot na 3 roku studiów.... boże.
jatutylkopacze@
raczej kurwa ty tu nie właź...
jeden z up'ów wyraźnie napisał, że jest różnica między produktami Chińskimi a tymi w Chinach składanymi.
to tak jak byś porównywał swoję spermę do spermy 35latka. niby w obu przypadkach od człowieka, lecz twoja nadaje się tak jakby do dupy.
A jeżeli już pochwaliłeś się, że miałeś w-f w podsawówce (czyli ?? kiedy 13 lat to nie czasem 6 podstawówki? a może 1 gim? nieważne) to albo coś napisz o tym albo się zamknij a nie niepotrzebnie zaśmiecasz ten temat.
pozdro. Mateusz.
mylisz towary chińskie z produkowanymi w Chinach.
Polskie produkty o stokroć przeTwyższają jakością te produkowane w Chinach. pójdź na studia, tam będziesz miał taki przedmiot "Towaroznawstwo".
A jeśli chodzi o twój wcześniejszy post...
Strasznie irytuje mnie tłumaczenie z angielskiego:
Your argument is invalid
TO ZDANIE NIE OZNACZA: "TWÓJ ARGUMENT JEST INWALIDĄ"
TO ZDANIE OZNACZA: TWÓJ ARGUMENT JEST NIEWŁAŚCIWY/NIEPRAWIDŁOWY
Nie wiem co za krety to tłumaczył ale kompletnie nie pojmuję takiego toku rozumowania. Ktoś błędnie przetłumaczył zdanie a tłum internetowych znawców tak to rozprzestrzenił. Trochę przerażające.
Ale jestem pewien, że nie znajdziesz przykładów polskich produktów stukrotnie lepszych od tych produkowanych w Chinach. <nie chińskimi>
rozumiem, że podstawówki jak i gimbazy nie można skończyć prędzej jako prymus?
Rozumowanie animalsów, nie chodzić w futrze, bo zwierzęta cierpią?
serio? to idź do babci i wyprasuj coś jej żelazkiem produkcji polskiej... tylko się nie poparz bo całe jest jakby metalowe i nie znajdziesz tam przycisku do pary.
wierzysz we wszystko co piszą w internecie?
oczywiście, że nie wierzę. zwłaszcza jak widać na pierwszy rzut oka, że ktoś pierdoli głupoty.
Nie wiedziałem, że są ludzie, którzy nie widzą, że teksty typu 'handluj z tym', 'twoj argument jest inwalidą' są pisane z przymrużeniem oka.
Dla Twojej wiadomości studia już skończyłem.
Ale niestety TOWAROZNASTWA nie miałem przyjemności skosztować.
Po co mi mówisz o studiach? Chuj mnie obchodzi, czy kończyłeś jakieś czy nie, czy miałeś TowaroznaWstwo czy socjologie.
Ludzie wokół nie dowartościowują Cię na tyle, żebyś czuł się usatysfakcjonowany? Sory, na mnie to wrażenia nie robi i niezbyt mnei to interesuje.
Polskie produkty o stokroć przewyższają jakością te produkowane w Chinach. pójdź na studia, tam będziesz miał taki przedmiot "Towaroznawstwo".