Przejebane, robisz sobie coś i pach, nie żyjesz. Typ nawet nie zdązył zorientować się, że za 3 sekundy będzie trupem. Chujowo. Chyba że za darmo nie dostał, to wtedy nie XD
Mam tylko polskich braci banderowski dziadu. Jak to się stało że ruscy wam jeszcze Internetu nie ucięli?
Zważywszy na Twój nick królewno, ty pewnie 2/10 a widząc ładną maciorkę (bo się już rozmnożyła) im zazdrościsz. Jak dla mnie ta małolata to 9/10.
A zapomniał bym, mam twoje zdjęcie @BellaGrubaDupa , królewno łap to :
Zlot rodzinny przy wódeczce? Ciepło się robi bo coraz trudniej wam utrzymywać iluzję bohaterskich sukcesów w walce z Ruskimi? Nie żal mi was wcale naziole. Powinniście wszyscy poginąć na tej waszej wojence. Żal mi zwyczajnych ludzi.
Zważywszy na Twój nick królewno, ty pewnie 2/10 a widząc ładną maciorkę (bo się już rozmnożyła) im zazdrościsz. Jak dla mnie ta małolata to 9/10.
A zapomniał bym, mam twoje zdjęcie @BellaGrubaDupa , królewno łap to :
Zlot rodzinny przy wódeczce? Ciepło się robi bo coraz trudniej wam utrzymywać iluzję bohaterskich sukcesów w walce z Ruskimi? Nie żal mi was wcale naziole. Powinniście wszyscy poginąć na tej waszej wojence. Żal mi zwyczajnych ludzi.
Zważywszy natomiast na Twój nick śmiem twierdzić że ma rekompensujesz sobie straty w oczach kobiet z powodu posiadania małego, mikro piśka. W zasadzie to pewnie masz przerost łechtaczki , obojniaku. Ja schludnę - tobie nie rośnie ani fiutek , ani rozum , ani ego. Słaby sposób na próbę dowartościowania się kosztem innych ale czego się spodziewać po spermiarzu nadającym z piwnicy.