Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Prawie dobrze ale podejrzewam ze pominieto jeden istotny element.
Pies zakopany, nawet przykryty kamieniami, co się chwali, wzornictwo zawsze ważne.
Ale przed zakopaniem trzeba psa porzadnie obic kołkiem. Nie po to by ulzyc jego cierpieniu, ale by obity ledwo żywy nie wylazł z dziury tylko spokojnie sie udusił.
poligon6, mam do ciebie pytanie: czyj ty jesteś potomek? Cygana i osła, czy ki chuj?! Ciebie, idioto, to kołkiem trzeba obić i zakopać po ten durny łeb w gruzowisku po elektrowni czernobylskiej, kurwa!. Rozumiem że to sadistic, ale mam to w dupie. Pies nie rozumie że zdaniem pojebanego człowieka zrobił coś źle, a karanie psa za to że np. kurę ubił to przejaw kompletnego zidiocenia - każdy chuj który tak czyni - do odstrzału. Lecz się...
A to nie jest ta słynna akcja, kiedy pies zagryzł niemowlę i został za to zakopany po szyję, po czym ukamienowany - tylko nie do końca skutecznie?
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpoligon6, mam do ciebie pytanie: czyj ty jesteś potomek? Cygana i osła, czy ki chuj?! Ciebie, idioto, to kołkiem trzeba obić i zakopać po ten durny łeb w gruzowisku po elektrowni czernobylskiej, kurwa!. Rozumiem że to sadistic, ale mam to w dupie. Pies nie rozumie że zdaniem pojebanego człowieka zrobił coś źle, a karanie psa za to że np. kurę ubił to przejaw kompletnego zidiocenia - każdy chuj który tak czyni - do odstrzału. Lecz się...
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.