Nie obrażałem cię psie ale muszę zacząć! Pozdrów mamę i podziękuj za wczoraj bo identycznie ryj darła!
Hah
Niesamowite jaką masz sieczkę z mózgu. Obecnie młodzież jest o wiele bardziej świadoma i mądra niż kiedyś. Ale wiadomo... Kiedyś to były czasy, ludzie z ulicy mówią pozdro i takie tam.
Czego spodziewać się po sadisticowym społeczeństwie...siedlisko nieuków uważające się za kręgosłupy moralne świata. Wróć do piwkowania przed telewizorem, a nie komentowania cudzych pach. Też je golę i co? Pewnie powiesz że to pedalskie, bo prawdziwy mężczyzna ma chodzić w dresach, nie znać się na modzie i takie tam? W momencie kiedy ty moralizujesz świat to właśnie tacy, którzy co nieco się znają na życiu zaruchali sobie więcej panienek i z trochę wyższej ligi niż ty na oczy widziałeś.
Ulica pozdrawia tylko prawilnych! Facet ma jebać krwią i potem
Następny niespełniony życiowo cwel próbuje być cwańszy niż jest. Po tekstach godnych 12letniego dziecka neo stwierdzam, że moja matka rozjebałą by cię jednym strzałem z bani, cwelu plemienny. Stary chłop a taki niedojebany.
Oh tak. Dzisiejsza młodzież pod każym względem jest od nas lepsza. Mądrzejsza, bystrzejsza, zdolniejsza manualnie a w szczególności technicznie. I jakże owa młodzież jest bojowa. Sczególnie waleczni są w sytuacji obrony prawa do ruchania się w dupy z kolegami z ławek. Weż pierdolnij głową w mur bo alboś głupi albo pierdolisz na tematy o których nie masz bladego pojęcia.
Oh tak. Dzisiejsza młodzież pod każym względem jest od nas lepsza. Mądrzejsza, bystrzejsza, zdolniejsza manualnie a w szczególności technicznie. I jakże owa młodzież jest bojowa. Sczególnie waleczni są w sytuacji obrony prawa do ruchania się w dupy z kolegami z ławek. Weż pierdolnij głową w mur bo alboś głupi albo pierdolisz na tematy o których nie masz bladego pojęcia.