Wysłany:
2013-12-03, 12:32
, ID:
2717239
3
Zgłoś
Nic nie rozumiecie, jedynke dostal, bo lancuch za krotki, jak ona ma sie z takim krotkim lancuchem wypiac, czy chociazby podac do stolu?
Ale swoja droga, to jak mozna ocenic zadanie, gdzie pytanie jest "jak postrzegasz?" albo "co uwazasz?", mozna tam gramatyke czy ortografie ocenic, ale ni chuja nie mozna przeciez ocenic pogladow, chyba, ze dostalo sie z gory jakas dyrektywe, na temat "jak maja wygladac poglady dzieci szkoly podstawowej" I jeszcze zaproszenie dla rodzica na godzine 10, co to kurwa bezrobotnych zaprasza czy jaki chuj? Ja bym przyszedl na spotkanie na miejscu rodzica, dowiedziec sie w jaki sposob nauczyciele oceniaja poglady i z jakiego tytulu uwaza, ze takie poglady zasluguja na taka uwage i rozmowe z rodzicami, a inne akurat nie.
I od siebie tak dodam, sam jestem za tym, zeby kazda plec zajmowala sie tym co umie najlepiej i do czego zostala stworzona, ale nic mi nie przeszkadza jak sobie ktos inaczej ubzdura, dopoki na to dotacji jakis nie ciagnie, i nie wymysli nasrac na kosciol publicznie zeby zdobyc uwage, ale tez nie jestem zaraz typowym sadolem, co by kobiete tylko i wylacznie w kuchni zamknal, niemniej jednak uwazam, ze pietnowanie takich pogladow, przez nauczycielke w dodatku, jest karygodne. Tym bardziej, ze kazdy rodzic ma prawo "do wychowania swoich dzieci wedlug wlasnych pogladow"(czy jakos tak to lecialo), wiec ingerencja nauczyciela jest calkowicie zbedna, tym bardziej, ze samo bycie rasista, seksista, faszysta np. nie jest zabronione, a upublicznianie tego i namowa, i inne takie, a skoro nauczycielka sama o zdanie zapytala, to musi sie liczyc z tym, ze odpowiedz zostanie udzielona szczera, niezaleznie od tego jak radykalna pogladowo, i nauczycielka ma w tej sytuacji chuja do gadania.
O ile to nie fejk tak w ogole, bo nie widze nawet podpisu ucznia itd. do tego tylko jedno zadanie i to nie do konca jestem przekonany czy takie tematy sa wgl uczone na lekcjach innych niz ten tak zwany PDZWR, z ktorego ocen chyba nawet nie ma, bo jest nieobowiazkowy.
Pozdrawiam