Public Health England
Nie, żebym był wielbicielem TEJ szczepionki, ale skoro Rząd GB przyznaje, to zapewne jest jakieś oficjalne źródło?
Nie?? Tak myślałem.
"Terapii genowej" - no debil.
Ktoś wie co to za film kalsy b? Zapowiada się ciekawie
Baran
W samym UK jakies 1500 zgonow po szczepieniach w oficjalnym raporcie rzadowym (choc raport nieaktualny bo wypuszczony juz jakis czas temu, wiec zgonow zapewne duzo wiecej)
W USA 320 milionow dawek i 5.000 zgonow a w UK jakies 50% zaszczepionych to moze ze 30 milionow i zgonow przynajmniej 1500 nie wiem skad masz dane na temat USA...
Przypadkiem dałem Ci piwo, a skoro już je dostałeś, , to żebyś nie pomyślał, że podobają mi się idiotyzmy jakie wypisujesz kilka uwag.
Skoro już operujesz liczbami to rób to należycie tępa dzido.
Podałeś, że 5000 osób zmarło w USA, zaszczepiono 180 000 000, te 5000 zgonów to 0.0027%, granica błędu statystycznego to 3%.
3% ze 180 milionów to 5 400 000 ludzi. Zauważasz różnicę pomiędzy 5 000 000 a 5 000?
Idąc dalej Twoim zajebistym tokiem rozumowania, do dnia dzisiejszego wg statystyki z tych zaszczepionych w wypadkach samochodowych zmarło ponad 5 000 osób a do końca roku umrze dodatkowe 30 000, czyli szczepieni umierają w wypadkach, tak?
Generalnie wymiana argumentów z wiązką pietruszki może prowadzić do znacznie ciekawszych wniosków niż dyskusja z Tobą.
Ot kmiot czerpiący wiedzę z memów, filmów publikowanych przez szurów czy wywiadów udzielanych nt wirusologii przez panią doktor psychiatrii, która wykazała się swym dyletanctwem w wypowiedziach z których wynikało, że nie dostrzega różnicy między szczepionką a lekiem.
Co wynika z raportu PHE na który tak zię powołujesz? Jedynie to, że zmarło 40 osób podwójnie zaszczepionych. To pomyśl (lol) bęcwale, kto jest podwójnie zaszczepiony? Młodzieniaszki prawda? To co jest podane w raporcie PHE a
co tak zgrabnie pominąłeś (w zasadzie nie Ty, tylko źródła za którymi bezmyślnie powtarzasz) to, to że 60% osób, które zmarły to były osoby młode. Ale po co o tem mówić? I jeszcze będziesz farfoclu kogoś pouczał odnośnie znajomości angielskiego.
I uprzedzając - różnica polega na tym, że szczepionkę podaje sie zdrowym w celu ochrony lub złagodzenia skutków choroby, a lek podaje się już chorym.
Byłem już chory na covida, dostarczał mi przez kilka tygodni życia, na tyle intensywnych wrażeń że prosiłem szefa by w razie czego pomógł mojej małzonce.
We wtorek zapierdalam po drugą szprycę z moderny, i nie nie jadę na żadne walacje w koziej dupie all inclusive.
I tak wiem, że śmiertelność covida to 0,2% ale śmiertlność trądu jest jeszcze niższa a jak wyglądają spustoszenia po nim to każdy widział w dziale hard. Covidowych nie widać co nie znaczy, że ich. nie ma.
Nie masz ochoty się szczepić? Wyśmienicie to Twoja sprawa tylko skończ pierdolić te swoje folarskie kocopały, bo ileż można to samo w koło do porzygu przerabiać.
A co grypy panie yntelygencie, to już niedługo wróci i ten katarek czy przeziębienie jakim jest kowid też będziesz miał szanse przeżyć jak już zaszczepieni zdejmą machy i przestaną na siebie wylewać hektolitry dezynfektantów przed ii po wyjściu na miasto.
Wysłany: Wczoraj 9:59