Zastanawia mnie, czemu zawsze na tego typu filmach nie ma pokazanego momentu, od którego się wszystko zaczęło. Zawsze to policja jest ta zła, niedobra i prowokuje tym, że mają nałożone mundury. Szkoda, że na każdy mecz przypada przynajmniej jeden autobus kibiców, którzy jada zrobić dym i wrócić. Wyjdzie takie bydło i nie potrafi się zachować, bo duma nie pozwala, w końcu jak to, Ja kibic mam się trzymać zasad porządku? A potem takie pierdolenie, że ze stadionu wychodzą małe dzieci i starsze osoby, a policja prowokuje. Na chuj rzucali te race, nie potrafią świętować jak CYWILIZOWANI ludzie? Policja w naszym kraju jest jaka jest, ale co jest jakaś grubsza interwencja po meczu, czy to piłki nożnej, czy ping ponga, zawsze winna jest policja, nigdy hołota, która nie potrafi się dostosować do życia w społeczeństwie i uszanować zasad.
grzesiu_id napisał/a:
Banda jebanych idiotów.
Piszecie że policja dobrze wykonuje swoje obowiązki bo to niezgodne z prawem. Jak ktoś wypije piwo w miejscu publicznym, przejdzie na czerwonym, czy przekroczy prędkość to też mają używać gazu łzawiącego i stłamszać te osoby?
Co Ty gościu pierdolisz? Porównujesz drobne wykroczenie, do tego co się dzieje na filmiku? A co mają twoim zadanie robić policjanci w takiej sytuacji, dać sobie mordy obić? Ich zadaniem jest utrzymać w ryzach taką hołotę, gdyby zaistniała taka potrzeba.