Jak patrzę na wszystkie filmy z hindusowa, czy innych skośnych ryżojadów to strach mnie ogarnia na samą myśl podjęcia roboty za kółkiem, bo widać, że dzieciak wpadł pod tylne koła gdzie kierowca praktycznie szans zauważyć i reagować to raczej nie miał, a teraz dziki tłum będzie darł mordę, że to wina kierownika, mówiąc krótko ten film czy inne z tamtych krajów po prostu mnie rozpierdala poziom instynktu samozachowawczego pieszego oraz zdolności za kółkiem kierowników maści wszelkiej
Nie no. Trochę jest winny. Nie wspomnę już o tym, że tam każdy łazi jak mu się podoba ale kierownik gównowoza, nawet nie zwolnił jak mu 2 osoby przeszły 0,5 metra od przedniego koła. Jedzie jakby w tunelu, byle do przodu.
Jak patrzę na wszystkie filmy z hindusowa, czy innych skośnych ryżojadów to strach mnie ogarnia na samą myśl podjęcia roboty za kółkiem, bo widać, że dzieciak wpadł pod tylne koła gdzie kierowca praktycznie szans zauważyć i reagować to raczej nie miał, a teraz dziki tłum będzie darł mordę, że to wina kierownika, mówiąc krótko ten film czy inne z tamtych krajów po prostu mnie rozpierdala poziom instynktu samozachowawczego pieszego oraz zdolności za kółkiem kierowników maści wszelkiej
No byś sie nie zdziwił u nas w Polsce spierdoleńców nie brakuje są też tacy nawet na sadolu zwolennicy że każdy bez prawka powinien mieć dostęp do każdej maszyny jak i swobodnym dostępie do broni xD
Kychu, kurwancka on jechał 7km/h miał zwolnić do 2km/h?
Tyś nie pisał czasem tej ustawy z pierwszeństwem dla pieszych na pasach?