Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
Na chuj ja się pytam ? 0.o
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną spierdoline mniej na tym portalu.
Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
Na chuj ja się pytam ? 0.o
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną spierdoline mniej na tym portalu.
naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...
A ja tylko ocenie obie telewizję przez pryzmat 2 spraw.
TVN żydom zapłacić odszkodowania za WW2, od Niemców się o nic nie upominać bo "popsujemy relacje"
TVP żydom nie płacić odszkodowań bo im się nie należą, od Niemców domagać się reparacji za WW2 bo wywieźli wszystko co sie dało i wymordowali ilu się dalo