Nie jestem katolikiem ale to się nazywa "nadinterpretacja"... Gdzie on popiera pedofilie? stwierdził tylko, że papież zajmował się czymś ważniejszym dla kościoła niż pedofilia. Stwierdza też, że pedofilia jest była i będzie (to samo mógł powiedzieć o homofilii czy zoofilii)... Kościół tyle może zdziałąć w zwalczaniu pedofilii co Islam może poradzić na poprawę jakości polskich kebabów Tymbardziej, że w innych religiach jest bardziej powszechna (tak jak przymusowe małżeństwa czy kazirodztwo).
PS. Całe antykościelne nastawienie jest w polaków wpajane od młodego bo za komuny księża za dużo przeszkadzali więc najlepiej zrobić z nich rzeszę wariatów... Islam jest teraz popularny możecie śmiało się zapisać Ja osobiście jestem agnostykiem ale wole Katolików od Żydostwa czy ciapatych
tak to my propaganda antykościelna gwałcimy dzieci ... Jak ja nienawidzę tej hołoty .... szkoda że są tak mocno wbici w Polską kulturę.
Za co ich tak nienawidzisz? Za to, że pomagali w walce z komuną? Czy może za to, że organizują pomoc charytatywną dla ubogich? Czy może nienawidzisz ich dlatego, że tak Ci każą masmedia?
Za co ich tak nienawidzisz? Za to, że pomagali w walce z komuną? Czy może za to, że organizują pomoc charytatywną dla ubogich? Czy może nienawidzisz ich dlatego, że tak Ci każą masmedia?
tak to my propaganda antykościelna gwałcimy dzieci ... Jak ja nienawidzę tej hołoty .... szkoda że są tak mocno wbici w Polską kulturę.
ty skurwysyński pedofilski klecho ,ważniejsze sprawy niż pedofilia ,to kurwa jebana świnia ,sam skurwiel dupił dzieci teraz broni jebanej niemieckiej kurwy ,
jak ja tego ścierwa nienawidze kurwaaaaaaaa