JAk by to ująć , czy przypadkiem ktoś miał wypadek skuterem , pierdolnoł nim na dowód osobisty , ja tak i co ?? przyjechały pały i w protokole napisano nie posiadał uprawnień do prowadzenia pojazdu chociaż byłem pełnoletni , co zaowocowało tym że sie wszystkie zniżki na ubezpieczeniu jebać poszły i dotego 100 % pokrycie kosztów , a pozatym dla mnie jak ktoś nie zdaje prawka za drógim razem jebać na psychotesty albo 199godzin dodatkowej jazdy , bo to co sie na gegzaminach dzieje to ni huja nie jest wina egzaminatorów tylko wy sieroty zajebane nie potraficie sie poruszać pojazdem cztero dwó kołowym , i nie płakać że kierowca auta zawinił bo , kurwa jak byście tymi sraczami nie zapierdalali jak popierdoleńcy co znam z autopsji , to by takie wypadki nie miały miejsca .
PS. moja 50 co maiła jeżdzić 45 km/h bo z taką prędkością wolno poruszać sie na dowOd jeżdziła 103km/h za co zabrali mi pałaże dowód rejestracyjny .
Prawo jazdy to sposób na wyciąganie kasy od ludzi i dawanie roboty darmozjadom egzaminatorom i innym takim - tyle.
Co roku w Polsce 5000 osób ginie przez tych, co mają prawo jazdy. Na tym filmiku widać wiele sytuacji, kiedy to kierowcy z prawem jazdy wymuszają pierwszeństwo na skuterach - do nich się nie przyjebiesz?
Co więcej - kurs na prawko uczy cię jak zdać egzamin, potem młody człowiek dostaje dokumencik i wydaje mu się, że nic już go na drodze nie zaskoczy. Egzaminy to sposób na wyciąganie kasy i nic więcej.
To nie skuterów trzeba się bać na drodze, tylko pojebów co zdali egzamin i się im wydaje że potrafią jeździć, bo taka banda biurokratów - jak niektórzy przedmówcy - im nawkładali do łba, że potrafią jeździć bo zdali jakiś pojebany egzamin.
Najlepsi kierowcy zaczynali jeździć w wieku około 10 lat, bez prawka.
daje piwo dla CLv bo naprawdę już byłem zażenowany waszym zindoktrynowanym poczuciem myślenia, ale jednak jest nadzieja że są ludzie myślący. Wyciągają z ludzi kasę każąc robić prawo jazdy, każą nas mandatami za nic (sam nie raz dostałem mandat za prędkość co jest dla mnie idiotyzmem), znam ludzi co przez brak prawka nie jeździli przez wiele lat co powoduje to że po zrobieniu w wieku 25-30 lat jeżdżą jak największe ofermy. A po za tym jak jakaś łajza na skuterku wjedzie mi pod koła to ja co najwyżej zniszczę sobie samochód ale po nim się przejadę. I to nie ja robię sobie krzywdę tylko niedoświadczony kierowca skuterka.
ps. A co do zasad ruchu na drodze to wystarczy nam znajomość zasady "prawej strony" i "z prawej ma pierwszeństwo" żadne znaki więcej nam nie są potrzebne do płynnego ruchu. A wszystko inne jest o kant dupy.