zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
Ja pierdolę. Tyle słów. Musiałeś się srogo spocić by to naklepać. I po co? By pokazać że jesteś jebanym foliarzem wierzącym w płaską ziemię, spisek billa gatesa czy innych reptilian...
Mam szczerą nadzieję że niedługo w Polsce będą was napierdalać pałą za brak maseczki. Dokładnie jak na tym filmie.
Kurwa niechce mi sie czytać do końca twoich wypocin bo od poczatku pierdolisz jal kretyn. Kurwa cała azja zapierdala w maskach ale ty januszu jesteś najmądrzejszy. W Tajlandii, Chinach, Japonii, Koreii itp sobie radzą bardzo dobrze z pandemia i nikt nie pierdoli takich głupot o jakimś niedotlenieniu pluc. Japierdole co za żenujące pierdolenie. Maluje od 20 lat w masce z filtrami i mam płuca w pełni zdrowe i czyste. Ty masz zwykłą maskę założyć na ryj bo jak pierdolisz tyle co piszesz to plujesz na wszystko w kolo płaskoziemcu. Kurwa co za spierdolone buntownicze pokolenie co sie im wydaje że przez dostęp do internetu wszystkie rozumy pozjadali.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się pierdolą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się pierdolą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się pie**olą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
Do pizdy twojej starej jeszcze zaproś. Gówno jest a nie pandemia. Jedna wielka ściema. Dodatkowe trupy w gorlicach? Co kurwa???
Wyłącz pierdolenie z fejbuka. Włącz myślenie.
Ci wszyscy lekarze, pielęgniarki, medycy pracujący po 8 godzin w maseczkach. Oni wszyscy wg waszej niedorozwiniętej logiki powinni mieć "niedotlenienie płuc i wiele innych chrób". Weź Ty się jebany foliarzu pierdolnij młotkiem w łeb. Was należy traktować jak śmieci. Jeśli ktoś nie umie skojarzyć kilku prostych faktów tylko powtarza jebane wierszyki co mu inni debile pokażą na fejsbuku to nie jest człowiekiem tylko idiotą, śmieciem, bydłem. I jak najbardziej należy was napierdalać pałą po plerach bo żaden inny argumnent do was jełopy nie dociera.
jestes jedyny, ktory narazie mowi o plaskiej ziemi itd. Ty poruszasz ten temat, masz jakas obsesje nawet jak Cie ojczym napierdala - tez zaczynasz od tego, ze jest foliarzem i plaskoziemcem
cala azja zapierdala w maseczkach - wiesz bo widziales relacja w telewizorku a TV nie klamie.