wedlug danych oficjalnych dude wybrała wies i tak wlasnie wyglada jego typowy wyborca
@xYZ69
Jak dla Ciebie Bosak to dobry kandydat na prezydenta i uważasz że Duda albo np. Jakubiak są gorsi to wypierdalaj drzeć mordę na mecz...
A jeśli wzrosły Ci wyłącznie koszty a przychody nie tzn. że jesteś nieudacznikiem i pracujesz u dziada który Cię doi.
A 500+ skierowane do dzieci po to byś kutasie te dzieci miał i by one w przyszłości pracowały na Twoją emeryturę.
Idioto, załóż DG i zobaczysz jakie mamy cudowne państwo. Żeby zarobić na czysto 8 tys musisz brutto napierdalać 15 koła. Podatki w kilku rodzajach, wysokie koszty mediów, ubezpieczenia, w tym nawet nie ma żadnego leasingu czy ajfona na firmę.
Chuj mnie obchodzą gowniaki i zjebany system emerytalny jeśli w tej chwili państwo rucha mnie na kasę dla zusu. To na co jest "zabierana/odkladana moja kasa. Jaki debil wymyślił taki system? Równie dobrze mógłbym to odkładać na konto bankowe to po 40 latach bym miał nawet więcej i bezpośredni dostęp do swojej kasy.
I nieudacznikiem to jesteś ty bo naruchales sobie te bękarty i bez tego 500+ byś przepadł. Gdyby było inaczej tak bardzo tego byś nie bronił.