(...)Nie wiem czy autor był po prostu zbyt leniwy by to sprawdzić/napisać. Może zataił to, bo takie wyjaśnienie psuło by kontekst (Jeśli tak, to niech idzie sobie do TVNu manipulować i dezinformować) lub też lubi patrzeć jak debile nieudolnie hejtują coś o czym nie mają pojęcia.(...)
nawet ozdobione w te pedalski rysunki stanowią większy potencjał militarny niż ten posiadany przez Polskę
Przeczytaj sobie mój ostatni post. Mówisz że ktoś potrafi tylko przescrollować temat a sam nie przeczytałeś wszystkich wypowiedzi (w tym mojej) Z niej dowiesz się co sądzę o Japonii. To pierwsze. Druga sprawa to nazywasz pewnych ludzi bandą idiotów- ok. Tylko że sam jesteś idiotą nie rozumiejąc że jest to portal sadistic.pl którego celem jest zamieszczanie różnych tematów. Mój temat miał być żartobliwy stąd kontekst wypowiedzi w pierwszym poście.
Nie mogę wytrzymać. Chuja widziałeś nie śmigłowce. Pewnie w pracy jak siedzisz i słyszysz huk to krzyczysz "o popatrz, helikopter".
Znam osobiście strzelca pokładowego z Mi24W, widziałem wielu pilotów i to są osoby z jajami i umiejętnościami na poziomie.
Polskie śmigłowce bojowe są zajebiste(...)