Up_Tafariel...Rozpisałem się żeby dać wam do zrozumienia jedno, że rodzinę się szanuje i się broni rodziców nawet jeśli od nich oberwałeś. Rozprutą to ty masz dupe cwaniaczku. Co do filmiku...((bo nawet się nie odniosłem do niego a już cwaniactwo będzie mi kurwa sugerować jak mam w domu i obrażać rodziców/Ojca od pijaków no do kurwy nędzy. Trza mieć tupet))...Uważam iż nie znamy powodu lub jaka sytuacja zaszła, że ta baba ((matka zapewne)) skarciła dziecko może ta dziewczynka była w jakimś nie dozwolonym miejscu co mogło zagrażać jej życiu lub innych mogła narazić na nie bezpieczeństwo. Nie wiemy tego. Zdrowy wpierdol od rodziców jeszcze nikomu nie zaszkodził((oczywiście nie za damski chuj)), a wręcz czasem nie jednego ogarnął. I nie mam tu na myśli chorych i wynaturzonych skrajnych sytuacji relacji Rodzic-Dziecko które to kończyło się zgonem lub uszkodzeniem stałym ciała. Tafariel Łaski mi nie robisz, że nie będziesz ze mną pisał więc Bakejaja.
Up_MinisterR...Kozak w necie pizda w świecie...Nie masz za grosz godności i honoru, wyzywając czyiś rodziców tylko świadczy o twoim przyjebaniu umysłowym i patologi jakiej zaznałeś w domu rozpieszczona cioto w rurkach. Chcesz śmieciu to przyjedź do mnie to zobaczymy ile masz odwagi mi to w twarz powiedzieć skurwiały patusie.