- wyolbrzymiana przez media przestępczość podczas trzech dni na Woodzie jest mniejsza niż jednego dnia w dużych miastach. Nie zapominajmy, że było tam 200-700 tys (wg różnych źródeł) ludzi. Btw. na ten temat mogę się wypowiedzieć bo akurat piszę o tym pracę magisterską.
@jedrzej152 @jinn No tak, bo tylko ludzie z dużych miast jeżdżą na brudstok. Stuleja umysłowa zawsze w modzie. Co ten polityczny festiwal ma wspólnego z dawnym woodstockiem? No tylko nazwę. Trzepcie sobie dalej pod waszą ,,wolność". Tylko dodajcie do niej jeszcze smród, wymioty i ubóstwo umysłowe. W sumie to trochę mi was żal.
PS nie pierdol mi tu o wolności, tylko przyznaj się, że liczyłeś na jakąś nieprzytomną loszkę, co to lubi w błocie się taplać.
Polityka wkradła się tam od kiedy ten zjebany PiS i jego poplecznicy próbują zniszczyć tę imprezę. Przyjebali się do tego Owsiaka i dlatego on publicznie pluje jadem na na tę bandę przygłupów. I bardzo dobrze. Najgorsze jest to, że rząd co roku robiąc budżet na rok przyszły bierze pod uwagę kasę, którą Owsiak przekaże na szpitale. Niech się cieszą, że ktoś się dokłada do interesu i zamkną mordy. 100 baniek rocznie nie chodzi ulicą.
P.S. Nie pojechałem tam ruchać spoconych grandżówek, bo:
-byłem z dzieckiem
-jestem żonaty
-musiałem być trzeźwy
I tak twierdzę, że ta impreza jest świetna. Niech młodzi potaplają się w błocie, pochleją do nieprzytomności i poleżą najebani na polu namiotowym. Są wakacje, a w wakacje można więcej.
Jeździsz z dzieckiem na imprezy gdzie pijani ludzie taplają się w błocie i ćpają po namiotach? Pewnie startujesz w konkursie "Ojciec roku 2017". Co do WOŚP to sam daję kasę co nie zmienia faktu że ta impreza to syf. A rząd nie bierze żadnego WOŚPU pod uwagę, bo zbiera on groszowe pieniądze. Budżet NFZ co roku to jakieś 70mld więc 50mln to jest raczej darowizna którą jest w stanie przekazać pierwszy lepszy miliarder w Polsce.