Prowadzący taki kurs nie przyszedł za darmo. To, że nie zapłaciłeś, nie oznacza. że był za free... Może dla Ciebie, ale nie dla osoby, która go prowadziła. Na tym właśnie polega przejrzystość działalności - na każdą usługę i robotę jest papier. I być może przez tyle lat nikt nic nie zrobił znanej fundacji. Bo wyobraź sobie, że w rozliczeniach Owsiaka zabrakło stówy....
Był jakiś ratownik z fantomem pokazał co o jak i poszedł zgarniajac miliony tak było nie kłamie, a teraz to trzeba robić kursy kilkudniowe żeby kasy trochę wyfakturowac.
Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
Wiem ze księża mają sporo za uszami i ich nie będę bronił .
Ale nie każdy ksiądz to pedofil
Nie każda dziewczyna to kurwa
I nie każdy Polak to złodziej
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne
Był jakiś ratownik z fantomem pokazał co o jak i poszedł zgarniajac miliony tak było nie kłamie, a teraz to trzeba robić kursy kilkudniowe żeby kasy trochę wyfakturowac.
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Żeby przeprowadzić taki "kurs z fantomem", trzeba mieć skończoną odpowiednią szkolę (nie za darmo) i kurs (nie za darmo) - a fantom też nie jest wysyłany SMS-em. Przyjdź, zrób szkolenie za miliony (wg Twoich słów tak było) - pokażesz swoje papiery i z przyjemnością wystawię Ci fakturę po Twojej robocie. Mam firmę w tym temacie, miej jaja, napisz mi konkrety na maila. Czekam, ciąg dalszy nastąpi. Popiszemy sobie i pochwalimy n sadolu. No to jak? Czekam, bo w moim biznesie potrzebuję takich ludzi
Kiedy przyjdzie Ci spełnić ostatnie życzenie Twojej Mamy, zrozumiesz, w co się wpakowałeś. O ile krytycznie myślisz i masz honor, by spełnić ostatnie życzenie. Sam zobaczysz, jak będzie.
kurwa mać..niejaki Insaner napisał kurwa takie bzdety,że chuj mi pękł...matkę ma się cwelu jedną i jej życzenie jest święte-nienawidzę klechów,ale trzeba mieć szacun do rodziców...po chuj to piszę do gówniaków?
ps. jakby co pało ,to owszem-siedziałem
Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
Wśród 877 osób odbywających obecnie karę za pedofilię, 275 nie posiada konkretnego zawodu, 144 było pracownikami dorywczymi, 50 wykonywało zawód murarza, 22 było magazynierami, 21 rolnikami, a 19 robotnikami. Skazanych za przestępstwa seksualne wobec dzieci jest też 2 księży i 1 zakonnik - tak to właśnie jest jak się ma w głowie zamiast mózgu lewackie g*wno,, do tego nałożone bezpośrednio do łba przez TVN i Wyborczą. Żyj dalej w swojej bańce.
Fundacja działa od 1993 roku. Miała setki audytów i kontroli - i jakoś skarbówka cudem nie zablokowała działalności - ciekawe, dlaczego? Czyżby kontroli skarbowej zabrakło argumentów? Przecież przez tyle lat pod kontrolą pewnej partii skarbówka chyba nie odmówiliby sobie przyjemności ujebania Jurka, prawda? A jednak nic nie zrobili...
Nikt nie bierze pod uwagę faktu, że poza wpływami fundacji Owsiaka, wydawanymi na zakupy sprzętu medycznego, pieniądze idą m.in . na szkolenie ludzi z zakresu np. pierwszej pomocy, RKO i podobnych "pierdół". A tego przecież nie da się fachowo zrobić na placu parkingowym przed supermarketem, potrzeba do tego miejsca i przygotowanej kadry - a to niestety kosztuje. Niech mi tylko ktoś tu napisze, że kurs spawacza albo na wózki widłowe zrobi za darmo....
Ale większość Was chuj to obchodzi, bo zamiast krytycznie i samodzielnie myśleć, macie puste baniaki, zjebane pisowską telewizją i "prawdami" na fejsbuku. Nie wspomnę o tym, co słychać z ambony - bo do kościoła chodzę.
Coraz rzadziej.
A dlaczego kretynie? Bo ich uniwinniaja! Oto tajemnica wiary