Proszę bardzo:
Wg danych ISKK (Instytut Statystyki Kościoła Katolickiego) w roku 2019 było w Polsce 24707 księży.
Konferencja Episkopatu Polski oficjalnie przyznaje się do 382 przypadków pedofilii duchownych (osób duchownych, bo skrzywdzonych dzieci było prawie 600) w latach 1990-2018 czyli 16,34 rocznie
Według danych ONZ średni odsetek osób homoseksualnych w populacji europejskiej to 5,2 - 5,9% w zależności od roku badani - dla Polski jest troszeczkę niższy i wynosi 4,9%.
Populacja Polaków powyżej 18 roku życia to 31 milionów ludzi, czyli 4,9% = 1,52 mln to homoseksualiści (celowo nie odcinam ludzi powyżej 67 roku życia, bo księża nie są analizowani w clusterach wiekowych)
Obecnie w Polsce 877 osób odbywa karę pozbawienia wolności za pedofilie. Średni wyrok to 5 lat.
To liczymy: 382 przypadki pedofilii duchownych dzielimy na 28 lat = 13,64 rocznie
13,64 dzielimy na populacje księży (13,64/24707) i wychodzić nam 0,055%
Czyli wskaźnik pedofilii dla księży wynosi 0,055%
To teraz homoseksualiści
Nie będę dzielić wszystkich odsiadujących na lata, bo nie wiem jak długo siedzą - na pewno nie 28 lat.
Ale weźmy nawet te 877 osób i załóżmy ze nawet polowe gwałcili tylko homoseksualiści (nie wyrzucam zbioru wspólnego homoseksualistów i księży - liczę na niekorzyść gejów) - bazuję na danych Patryka Jakiego który twierdzi ze 46% gwałtów to homoseksualiści - nawet nie polemizuję - biorę jak mówi i zaokrąglam do 50%
Usuwam tylko (ze względu na średni wyrok 5 lat - 5 x 13,64 - gwalty księży) czyli
877- 5x13,64 = 809 i te 809 dzielę na 2 = 405
No to kończymy
405/1520000 = 0,027% Vs 0,055% dla księży - i to jest właśnie ta 2 razy wyższa częstotliwość księża Vs geje
Ja założyłem 50% homoseksualnych zbrodni - czyli nawet więcej niż w interpelacji - przy 30-40% wychodzi jakieś 0,018 - 0,022%
A wśród księży ilu jest gejów? Nie mam pojęcia - no i jak ich liczyć? Jako księży czy gejów? Ale i tak widać ze współczynnik pedofili wśród księży niż gejów nie będących duchownymi jest dwa razy wyższy ( przy założeniu tych 30-40% to nawet prawie 3 razy)
Interpelacja o numerze 23167 z 6 grudnia 2013 roku posła Jarosława Zielińskiego
,,Warto jednak zauważyć, że wśród pedofilów występuje nieproporcjonalnie wysoka liczba homoseksualistów. Podczas gdy według dostępnych danych homoseksualiści stanowią 1-3% całej populacji, 30-40% aktów pedofilii popełnianych jest przez osoby o orientacji homoseksualnej, w czym 25% czynów pedofilskich popełnianych jest na nieletnich chłopcach.
Interpelacja poselska (łac. interpellatio 'przerwanie; zakłócenie' od interpellare 'przerywać komu mowę; zagadnąć kogo; domagać się') – jedna z form polskiej kontroli parlamentarnej.
Interpelacja daje członkom parlamentu prawo do składania zapytania w każdej sprawie, prawo żądania odpowiedzi i prawo wyciągania z nich wniosków...
Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
Wiem ze księża mają sporo za uszami i ich nie będę bronił .
Ale nie każdy ksiądz to pedofil
Nie każda dziewczyna to k***a
I nie każdy Polak to złodziej
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne
Czy ty jesteś k***a niedorozwinięty ?
Podajesz jako źródło informacji, pytanie do ministra ? Pytanie ? No k***a debil
Jeszcze czyja, Zieliński, pie**olony PISowski ćwierćinteligent. A idź ty k***a w ch*j z takimi argumentami głąbie.
Ale dane faktyczne. Jeśli dane prawdziwe źródło nie ma znaczenia. Musisz się z tym pogodzić. Wiem że pupa boli.
Odsetek homoseksualnych pedofilów waha się od 9% do 40%, czyli jest około 4 do 20 razy wyższy niż wskaźnik pociągu odczuwanego przez dorosłych mężczyzn do innych dorosłych mężczyzn (na podstawie częstotliwości występowania homoseksualizmu dorosłych od 2%-4%).
„A Profile of Pedophilia: Definition, Characteristics of Offenders, Recidivism, Treatment Outcomes, and Forensic Issues” w czasopiśmie naukowym „Mayo Clinic Proceedings”.
Niezwyciężony,
Wykonałem tę męczącą pracę i przejrzałem Twój profil i wypowiedzi. Strasznie dużo szczekasz. Ale zębów brak. Najlepsza wypowiedź o byciu zero-jedynkowym , gdzie jesteś wyśmienitym przykładem takiego myślenia. Warczysz warczysz i mnie rozśmieszasz. Żal mi Ciebie niuniek bo to musi być męczarnia tak się non stop wkurwiać.
PS gonić lewactwo w każdej postaci. Komuniści mają wszystkie największe "dobroczynne" fundacje na świecie w swoich łapach i przez to ludzie, którzy dają impieniądze z nadzieją, że pomagają w czymś dobrym, tak na prawdę finansują ich działąlność polityczną.