a mnie oczy od czytania tego , kurwa mówisz językiem w którym wszystkie słowa brzmią mniej więcej tak "szy ,czy szy ,szy ,czy szczy KURWA ! " a czepiasz się NiemieckiegoKurwa aż mnie uszy rozbolały.
no tak tak powiedział koleś który by lizał stopy tuskowi i kaczyńskiemu gdyby zarobił 2tys złoty , twoi rodacy ruchają cię w dupę a ty jesteś jeszcze z tego dumny ?!?maaciekk, po pierwsze piszę, a nie mówię w tym konkretnym przypadku, a po drugie możesz już wyłączyc kompa i iśc obciągnąc druta Helmutowi, który daje ci pracę, bo to jedyne co mi przychodzi do głowy po twoim poście lamusie...
no widzisz sam polski rząd rucha swoich obywateli w dupę dlatego masz swoja działalność zarejestrowaną na słowacji poza tym widzę że oprócz tego należysz do zacofanego polactwa skoro spinasz dupę gdy widzisz niemca który osobiście ci nic nigdy nie zrobił , mamy XXI wiek a wy zachowujecie się jakby wczoraj była wojnamaaciekk, Lizac to mogę ewentualnie cipkę, jak się do tego nadaje, w chuju mam Tuska i całą resztę, bycie POLAKIEM, nie oznacza przynależności do popierdolonego rządu. 2 tysiące? Tyle kolego mam za 2 godziny grania w sobotę na dyskotece, chyba że jest jakiś większy event, to nawet i dycha wpadnie. Więc mi nie pierdol o czymś o czym nie masz pojęcia. I nie nikt mnie w dupę nie rucha, bo swoją działalnośc mam zarejestrowaną na Słowacji, i tam płacę o niebo niższe podatki niż w PL.