Widac pierwsze efekty kwarantanny, lemingi wariują.
wymyśliliście sobie kapitalizm który byłym komuchom i żydom stworzył raj na ziemi oddaliście majątek narodowy daliście im możliwość zagarnięcia nieruchomości fabryk złóż naturalnych pozwoliliście przejąć media a polaków sprowadziliście do roli tanich roboli a gdy znalazł się wreszcie rząd który zaczyna wreszcie dbać o wszystkich kwiczycie jak świnie którym zabrano koryto.
Pisowskie komuchy bez 500+ pozdychałyby z głodu. Doskonale, że takie niedojdy funkcjonują na tym świecie gdyż ma kto zapierdalać za 14,70 brutto na "zlecenie". Jak ja kocham wypłacać sebixom - fujarociągom typu poligon6 zwykłe gówno nie wypłatę. Zapierdala taki motłoch praktycznie za darmo na skuterze w deszcz przy -3 i jeszcze nie protestuje jak mu się co tydzień 100 zł uwali za rozjebanie chińskiej opony za 50 zł. Nie mam nic przeciwko 500+, odbijam to sobie z nawiązką i pizgam ten pisowski motłoch ile się da
Krul z PO, nie dość że dymał 2 razy mocniej to nawet 500-stów ludowi nie dawał. No ale dworzanie krula, jak dobrze obciągali, mieli pozwolenie by sami też czasem lud wydymać. A teraz się skończyło, dworzanom pozostaje płacz, dymanie w dupę na równi z ludem i układanie debilnych wierszyków
Krul z PO, nie dość że dymał 2 razy mocniej to nawet 500-stów ludowi nie dawał. No ale dworzanie krula, jak dobrze obciągali, mieli pozwolenie by sami też czasem lud wydymać. A teraz się skończyło, dworzanom pozostaje płacz, dymanie w dupę na równi z ludem i układanie debilnych wierszyków
Takie wypowiedzi jak twoja uswiadomily mnie czemu pompuja w TVN itd wyrwane z kontekstu zdanie o "gorszym sorcie". Po prostu tacy jak ty uwazaja sie za lepszy sort i dupsko az zaszczypalo. Skad tyle nienawisci i braku szacunku do przecietnego czlowieka, ktory jak sam twierdzisz "zapierdala". Niesamowita mania wyzszosci. Moze nie jestem jakims milionerem ale zarabiam trzy srednie krajowe i w zyciu nie pomyslalem tak o czlowieku, ktory sprzata czy przywozi mi jedzenie. Skad to sie bierze, nie moge tego pojac.
Dla przykładu: do niedawna byliśmy krajem lepiej rozwiniętym niż Czechy. U nich pensje przez ostatnie 5 lat skoczyły o 40% o nas o 6,7%. Obecnie to oni przyjeżdżają na zakupy do nas...