Co do MPK to sam widziałem jak nakurwiali przy ok 50km/h na późnym żółtym, tak że praktycznie będąc na środku skrzyżowania mieli już czerwone. I nie dziwie się.
Światła są dla kierowców a nie na odwrót.
Napinasz się w tych internetach jak stare gacie w kroku. Po tym co piszesz widać że masz małe doświadczenie a szczekasz najwięcej. A od szoferaków to sobie wyzywaj po rodzinie. Gówniarzu
Czy ja kurwa napisałem że toleruję i pochwalam przejeżdżanie na czerwonym??? Potrafisz czytać chociaż trochę że zrozumieniem? Co do MPK to sam widziałem jak nakurwiali przy ok 50km/h na późnym żółtym, tak że praktycznie będąc na środku skrzyżowania mieli już czerwone. I nie dziwie się. Bo jak gość by depnął po hamulcu to zaraz trzeba by dzwonić po pogotowie. Było wielu pasażerów stojących.
Światła są dla kierowców a nie na odwrót. A ktoś kto pisze takie bzdury jak ty to albo nie ma prawka albo robi góra 10 tys km rocznie w koło komina po bułki.
Jak mama albo tata zabuli 5 stówek i w chacie do żarcia będziesz miał tylko smalec to zrozumiesz o co chodzi. I najlepsze jest to że zapłacą nie za cwaniactwo czy piratowanie tylko za to że mieli po prostu pecha bo żółte zapaliło się im w najbardziej chujowym momencie.
Nie pozdrawiam i kończę dyskusję bo nie przyjmujesz żadnych argumentów. Zupełnie jak wszyscy zwolennicy PIS.
Jesteś naiwny i myślisz że Państwo dba o twoje bezpieczeństwo. Oby tylko ta naiwność przeszła ci z wiekiem.