Prosto w oczy przez kabel?Tak po prawdzie to Aushwitz palili tylko i wyłącznie Polaków. W obozie Aushwitz Żydzi byli tylko w kapo i sonderkomando. Żydów palili w Brzezince. Ale nie o to tutaj idzie. To jest kuwra strona z czarnym humorem. Pizdeczkom, które nie mogą tego znieść, mówię prosto w oczy: wypierdalać!
Tak po prawdzie to Aushwitz palili tylko i wyłącznie Polaków. W obozie Aushwitz Żydzi byli tylko w kapo i sonderkomando. Żydów palili w Brzezince. Ale nie o to tutaj idzie. To jest kuwra strona z czarnym humorem. Pizdeczkom, które nie mogą tego znieść, mówię prosto w oczy: wypierdalać!
A powiedz nam, kiedy zdechł Twój dziadek? Stara kiedy się zadusi?
Bardzo kurwa dobre żarty. Żal mi Polaków którzy tam ginęli i żal mi podsycania tematów obozów zagłady/obozów koncetracyjnych tylko w kontekście żydów. Tam katowali niesamowicie dużo Polaków. Ale nie, przyjdzie taki zjeb alvenerleo2 i będzie pierdolił "tu jest sadistic" to weź sobie upierdol ten pusty łeb, chętnie zobaczę Cię na hardzie.
Tak po prawdzie to Aushwitz palili tylko i wyłącznie Polaków. W obozie Aushwitz Żydzi byli tylko w kapo i sonderkomando. Żydów palili w Brzezince. Ale nie o to tutaj idzie. To jest kuwra strona z czarnym humorem. Pizdeczkom, które nie mogą tego znieść, mówię prosto w oczy: wypierdalać!
Tak po prawdzie to Aushwitz palili tylko i wyłącznie Polaków. W obozie Aushwitz Żydzi byli tylko w kapo i sonderkomando. Żydów palili w Brzezince.
Tak po prawdzie to ty możesz iść do książek. Bo w obozie Oświęcim (Aushwitz) nie był palony żaden Żyd. Żydów palili w Brzezince (Birkenau). No ale jak przyjmuje się wszystkie informacje emitowane przez holocaust industry, to tak potem jest, że nawet Polak nie zna historii Polski. Ja Cię nie winię za niewiedzę, bo historię piszą wygrani a wygranymi była komunistyczna partia ZSRR, której 78% stanowili Żydzi. Tak więc udzielę Ci rady: odłóż politycznie poprawne książeczki i przeczytaj relację osób które przeżyły.Tak po prawdzie to do książek...
Czytałem ich mnóstwo, rozmawiałem z ludźmi którzy przeżyli obozy i miałem w rodzinie kobietę która była w Auschwitz. Więc nie łykam wszystkich skinhedowskich bajek jak dziecko. Może podaj źródła z których te informacje wytrzasnąłeś.przeczytaj relację osób które przeżyły.