To jest właśnie ta cała zgnilizna zachodu. Przeciętny Rosjanin ma taki sam wpływ na sytuację w swoim kraju, jak przeciętny Polak na sytuację w Polsce - praktycznie ku*wa żaden. Obwinianie ich za to co się dzieje, powoli zaczyna wykraczać poza granice zdrowego rozsądku. Ludzie tacy sami jak my, pragnący żyć. Walczymy jako Europejczycy z rasizmem i udajemy ze kochamy wszystkich, a tymczasem wręcz nawołujemy do nienawiści na tle narodowościowym. Co jest z wami ludzie do chu*a? DZIEL I RZADŹ... Co wam winny zwykły człowiek?
Skończ pan pieprzyć razem z tym ruskim onuczym trollem Z Dzisiaj. Rzeczywistość nie jest taka kolorowa jak wam się wydaje a pomijając teraz kwestię Ukrow z Upainowa (tak to wchodzenie im w tyłeczki też mnie już gorszy, jednak chłopaki trzepiąc tyłki agresorom wypełniają swój święty obowiązek za to mongolscy putinowscy naziole jadą tam się nachapac i nie widzą nic złego w mordach i gwałtach nawet na małych dzieciach) to takie wybielanie ruskiego gminu i to z bagażem polskiej historii jest śmieszne. "Biedne ruski, cóż mają począć te Wanie" - a właśnie, że są winni i mają krew na rękach. Polacy wielokrotnie oswobodzali się spod jarzma zaborców. Większość nie pytała co ma robić, większość to wiedziała. Wielu zginęło, każdy miał świadomość zagrożenia ale ZA KAŻDYM RAZEM Polacy stawali na wysokości zadania i kopali zaborców w dupę. Łącznie z komuchami w 89'. Tymczasem wy pieprzycie, że zwykly rusek nic nie może (a jest ich 150 mln), nie ośmieszajcie się. Po prostu onucowi jest obojętne to bagno a jak jest obojętne to znaczy, że to akceptuje a jak akceptuje to znaczy, że jest współwinny.
kurwa jak mi zal takich idiotow. Nie chodzi mi o tego chlopa na filmiku oczywiscie.
Jebany zapierdalal jak widac w dosc niebezpiecznej pracy i zginal. Nie poszedl na front, nie gwalcil zagrzybialych ukrainskich kurew ale pracowal zapewne na wyzywienie rodziny.