Dla ludzi z owsikami w dupie od 0:40
Więcej info: etvbharat.com/hi/state/kushinagar-youth-brutally-murdered-by-friend-in...
Ja zawsze zamykam dżwi jak mam zamiar zostać na noc w piwnicy, czasem po prostu lubię takie klimaty na ziemi na kocu se spać w piwnicy, po 10 browarach to nie idę do góry tylko fajnie ze kocyk rozkładam
Noo może nie aż taka duża ale 2 na 1.5 metra ma
Ja zawsze zamykam dżwi jak mam zamiar zostać na noc w piwnicy, czasem po prostu lubię takie klimaty na ziemi na kocu se spać w piwnicy, po 10 browarach to nie idę do góry tylko fajnie ze kocyk rozkładam
Noo może nie aż taka duża ale 2 na 1.5 metra ma
Według informacji Deepu Saini (19 l.), syn Sarala Sainiego, mieszkaniec wioski Mathiya Mafi w rejonie komisariatu policji w Vishunpura, dwa miesiące temu udał się w okolice Pune, aby wraz z młodzieżą zarobić pieniądze. Deepu pracował w firmie o nazwie MKV wraz z czterema chłopcami, w tym Mukeshem z sąsiedniej wioski Shahpur Sorhwa. Oprócz tego mieszkał także w magazynie firmy. Z informacji wynika, że wieczorem po powrocie z pracy w piątek pomiędzy Deepu i Mukeshem doszło do sprzeczki dotyczącej gotowania. Następnie wszyscy po posiłku poszli spać. Zmarły Deepu spał na łóżku ze swoimi trzema przyjaciółmi. Podczas gdy Mukesh nie spał. Około pierwszej w nocy Mukesh uderzył Deepu w głowę żelaznym prętem 11 razy w ciągu 20 sekund, zabijając go.