@szerLucjan i reszta desantu z Frondy:
Wy też macie strefy erogenne w odbycie i okolicach, jak wszystkie istoty ludzkie.
Nie wiem, jak możecie z tym żyć. Proponuję wypalić kwasem.
Wasza dziewczyna nigdy nie wsadziła wam palca w dupę w trakcie robienia lodzika? Super sprawa.
A, chwila, zapomniałem...
Wasza prawa dziewczyna nie sięgnie jednocześnie do fiuta i dupy, a wasza lewa dziewczyna jej nie pomoże, bo czuwa nad klawiszami Alt+Tab żeby schować RedTube'a gdy mama wejdzie do pokoju.
Też mnie to dziwi - sami nie widzą jak to już się stało nudne. Co kolejny temat, to ci mówią jak to ich obrzydzają geje. Ja widzę tylko dwa możliwe wytłumaczenia tego spamu:
albo
a) chłopaki chcą udowodnić swoją heteryczność, a nie od dziś w końcu wiadomo, że jedynie winny się tłumaczy z czynów, o które nikt ich nie podejrzewa,
albo
b) chcą wejść w konwencje użytkownika sadistica, na zasadzie: "każdy sadol nie lubi murzynów, pedałów i ciapaków, a lubi Korwina, cycki i "sadyzm"(patrz: komentarze a'la "przecież to w ogóle nie jest sadystyczne!")". Tak więc stawiają przemysłowo piwa tym tematom i komentarzom, które mają najwięcej piw, jakby ich poczuciem humoru sterowała opinia publiczna, jak to napisał pewien dramaturg, despotyczna pani poczynań naszych. Później, stosując się do dyrektyw pisania wzorcowego modelu komentarza, oczekują odwdzięczenia się innych im podobnych.
wsadzanie sobie czegoś w dupę jest sprzeczne z naturą, sam homoseksualizm jest złem zesłanym przez szatana.. na szczęście bóg ojciec zesłał aids na pedałów żeby ich zdziesiątkować
Serio część z Was uważa, że wkładanie sztucznego fiuta czy palców do swojej dupy jest czymś naturalnym i przyjemnym? W takim razie dlaczego nie prawdziwy fiut skoro czerpiecie z takich zabaw rozkosz? No jeszcze powiedzcie, że przed tym bierzecie takie coś w usta...
Część osób chyba musi zastanowić się nad swoją orientacją...