Jak nie pomożemy to nie będzie.
Nawet malutkie gesty się liczą. Typu, jak kupuję musztardę, zamiast Sarepskiej z jakiegoś Rolnik s.a. (posiadane przez Halmans), biorę "cośtam girczyca" (nazwy nie pamiętam — cyrylicy mnie kiedyś uczyli ale patriotycznie zapomniałam, jako bachor zapomniawszy że nie tylko kacapi bukw używają). Różnica niewielka, a zawsze parę groszy zarobi ktoś kto tej kasy obecnie potrzebuje, a nie palant który rozlewa w mieście gnój John Deerem za milion.
W 1939 zła Polska też zaatakowała Rajch i Związek Kacapski.
Tak tak, to sobie pomagaj, w dupie mam Twoją Ukrainę. Interesuje mnie Polska. To jest mój kraj i ostatnie co zrobię to rozjebię naszą gospodarkę, żeby ratować czyjąś inną, a już na pewno nie zjebów, którzy uznali wojnę z Rosją za bardzo fajny pomysł. "Pomaganie" Ukrainie jest w chuj niemoralne, bo niesie ze sobą tylko więcej śmierci i zniszczenia.
Tak kurwa, porównuj ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do wojny na Ukrainie... Chyba, że masz na myśli tego komedianta zbrodniarza, który pod przymusem wysyła Ukraińców na śmierć. Ruscy poszli tam po Zelenskiego i jakby go dostali to prawdopodobnie ani niczyj włos ani cegła by nie spadły.
Oh, doczekałem się bycia gejem Pisałem jeszcze nie raz, że jesteś lewakiem, o tym zapomniałeś.
Chyba, że pisząc o homo, nie miałeś na myśli geja, ale przy Twoim poziomie intelektualnym o nic innego bym raczej Ciebie nie podejrzewał
Że co? Widzisz coś nie tak w tym że porównuję ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do ludobójstwa, czystek i obozów koncentracyjnych?Tak kurwa, porównuj ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do wojny na Ukrainie...