Jak to mawiają: "uderz w stół, a nożyce się odezwą".
Cytat:
Jestem ateistą, ale pierdol się.
Miło, że wyjawiłeś nam swój światopogląd, tylko, że nie ma on żadnego związku z moim komentarzem. Nie napisałem przecież niczego, co sugerowałoby moją niewiarę w boga (dla uproszczenia przyjmijmy, że chodzi o boga czczonego przez katolików). Zasugerowałem pośrednio, że wśród członków grupy zawodowej, jaką jest kler katolicki jest więcej pedofili, niż wynosi średnia dla populacji Polski. No chyba, że dla ciebie wiara w boga jest tożsama z wiarą w absolutnie kryształową czystość każdego księdza w Polsce. W takim wypadku pozostaje mi tylko wyrazić głębokie ubolewanie nad stopniem twojego zidoktrynowania.
Cytat:
No ile można w kółko o tym samym.. Nie dość, że gówno prawda, to jeszcze nic oryginalnego. Za każdym razem ktoś wspomina o plebaniach i księżach, gdy mowa jest o przestępstwach seksualnych. Jesteście nudni i mało błyskotliwi.
Można bardzo długo. Jedni nie mogą przeżyć dnia bez napisania "żydzi do gazu", inni uwielbiają "jebać pedałów", jeszcze inni (a może ci sami?) marzą o tym, żeby "raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę". Ja mam przedni ubaw szydząc z religii (w szczególności z katolickiej) i kleru i patrząc na ból dup sadolowych katoli. Jesteś niesprawiedliwy próbując pozbawić przyjemności niezłej beki akurat mnie.
Cytat:
Dalej kieruj się stereotypami i staraj się błyszczeć na internetowych forach, a skończysz tak jak ludzie wspomnieni w materiale wyżej. Tyle że z tabliczką "mentalny spierdoleniec".
Sugerujesz, że zostanę ukarany za wyrażanie moich poglądów? Tych nieprzychylnych instytucji Kościoła Katolickiego i pracowników tej firmy razem wziętych, albo każdego z osobna? Wiem, że chciałbyś, by pewnego dnia twoje życzenie się spełniło. Założę się, że sam zgłosiłbyś się do umieszczenia takiej tablicy przed moim domem. Ty, który przecież jesteś wielce oświeconym ateistą.