Z dupy twierdzenie że to Ukrainiec, masz jakieś na to potwierdzenie, czy prowadzący Ci tak podesłał?
W oryginale na kaoticu było że to ukraiński pedał dostał w pysk.
W sumie.. to dla ciebie pewnie powód do dumy: pedał jak Bandere, ok, następnym razem dopiszę.
Z innej beczki.
Czy ty to jesteś jakiś jebany banderowiec, że tak się zawsze wpierdalasz broniąc tego gówna?
Jesteś jakiś bękart akcji "Wisła"? Czy jak Duda miałeś/masz takich "bohaterów" jebał ich wszystkich pies, w rodzinie?
I jakoś admini nie banują cię za swoje gównowpisy z żółtego wątku, mimo, że serki innych zbanowali...
Ciekawe dlaczego?
No, napisz coś jeszcze o "prowadzącym"
W 2016roku (8 lat po wojnie!) byłem w Gruzji. W Gruzji większość ludzi z jakimi rozmawiałem była nie tyle prorosyjska, co prosowiecka, wyraźnie tęsknili za ZSRR. Och jak to wspaniale było za ZSRR, ile to pieniędzy było i wszystkie narody były razem i w ogóle komu ten ZSRR przeszkadzał że został zlikwidowany. Nawet usłyszałem, że my Polacy też przecież jesteśmy sowieckimi braćmi . Poza tymi wynurzeniami to całkiem normalni i sympatyczni ludzie.
bo wy tępe kacapskie ch*je jesteście pół tysiąclecia za resztą cywilizowanego świata czego nawet nie jesteście w stanie zrozumieć
Rozumiem, że piszesz to nie jako polski patriota, tylko jako... jak to Jasina rzecznik MSZ.."sługa narodu ukraińskiego".
Ja nikomu nie zamierzam służyć ani ruskim, ani ukrom, ani jankesom, a dla was banderowców z piekła rodem logika jest 0 - 1:
"Jak ktoś nie liże dupy ukrom jak jadze Kaczy Naczelnik i TV, to znaczy że służy ruskim"
Jaki ty i twoje środowisko głupi i prymitywni jesteście.
Mam nadzieję, że gdy polskojęzyczni politycy doprowadzą do unii polsko-ukraińskiej czym postawią Państwo Polskie w stan wojny z Rosją, to piersi pobiegniecie na front.
Pobiegniecie, prawda?
Czy spierdoliciez kraju jak 90% ukraińców w wieku poborowym ze swojego?