Spokojnie, to nie twój gówniak. Przecież nie wychowałeś swojego smroda w taki sposób by niszczył cudzą pracę (jaka by ona nie była) i nie nauczyłeś go popierdalać z damską czerwoną torebką na ramieniu...
Jaką kurwa pracę co ty pierdolisz człowiek??
To nie jest sadystyczne tylko kretyńskie zachowanie... gówniaki się bawią i tyle... Jak zobaczę następnym razem takie pizdy tańczące sam będę skakał kurwa, ciekawe który mi nogę podłoży bo bym im wszystkim kurwa te kulasy połamał.
Jak nie odróżniacie sadyzmu od idiotyzmu to jest kurwa wasz problem ja bym mu manualnie wytłumaczył
Oo a co według Ciebie zasługuje na miano pracy, albo chociaż pracy, która należy szanować?
Stanie na środku chodnika i kręcenie na rok Toma nie jest kurwa pracą! jak film kręcą to to zgłaszają albo i nie...
grałem w niejednym filmie i w niejednym programie występowałem jako statysta..
Akcje że dzieciak skoczy, ktoś przejdzie, ktoś kichnie , ktoś dmuchnie ktoś pierdnie zdarzają się non stop, przy każdej produkcji , nie jest nic nowego, ale to jest pierwszy raz jak widzę że ktoś napierdala dzieciaka i to mnie wkurwia...
Ja bym mu wpierdolił nogi połamał a kamerę wsadził do dupy.
Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wpierdol obskoczyć. Pierdole jakiś uliczny performers czy inne chujostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozjebał bo co? Jakieś tępe cipy sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. Kurwy JEBANE
Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wpierdol obskoczyć. Pierdole jakiś uliczny performers czy inne chujostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozjebał bo co? Jakieś tępe cipy sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. Kurwy JEBANE