Tutaj kochany na sadolu Richard czyta co jego fani mu ślą. Film po angielsku, ale sądząc po radości na twarzy Ryśka, możemy się domyślać że muszą to być bardzo miłe rzeczy, szczególnie ta bjacz to coś bardzo pozytywnego.
No i to chuj, że ta obiecana islamizacja krajów szczególnie niewiernych póki co nie następuje i jakoś nie widać żeby coś się miało zmienić. To chuj że tak wiele osób biło brawo Charlie Hebdo za mówienie prawdy o allahu, ale jak się okazało że chrześcijanie, żydzi, politycy i inne badziewie też było obśmiewane, to sporo katoli wolało kibicować ciapkom.
Czy Ci prawdziwi chrześcijanie, którzy byli rzucani lwom na pożarcie są w stanie coś zrobić islamowi?
... Nic nie są w stanie zrobić bo im wiara nakazuje nadstawić drugi policzek.
kurde jak jakis katolik chce zeby ten koles poszedl do piekla i cierpial, nie jest katolikiem tylko smieciem i sam skonczy w piekle :/
Z tego co ja wiem religia katolicka polega na milosci i wybaczaniu a nie nienawisci
Takim półgłówkom wydaje się ,że jesteś silny , niezależny , oświecony,że jesteś lepszy bo nie wierzysz w zabobony. Jesteś po prostu motłochem ,który nie dorósł intelektualnie i duchowo do pewnych rzeczy.
Najgorsze ,że lewackie media legitymizują takie postawy.
Z tego co ja wiem religia katolicka polega na milosci i wybaczaniu a nie nienawisci
Religia katolicka polega na gnębieniu słabszych.
Przez 1700 lat KrK splamił się krwią tylu ludzi, że ciężko szukać Boga w tej instytucji.
@up znalezienie Boga jeden z najtrudnejszych żeczy jakie możesz dokonac a i tak ci nikt nie uwierzy , ale nie da się czegoś wyklóczyć z powodu że nie masz dowodu na nie istnienie (+do agnostyków albo tzw"szukających")
Żeś dojebał do pieca Do jakich on rzeczy nie dorósł? Do wyznawania bóstwa, którego nigdy nie widziano, a o jego woli dowiedziano się z książki napisanej przez ludzi i z tego co kilku innych mówiło? Toż to by była choroba psychiczna, a nie dorośnięcie
Właśnie to jest najlepsze i zdrowe w lewicowcach. Szkoda tylko, że nie idą o krok dalej i wszystkich religii równo nie orają, tylko na razie się skupiają na tych, których wyznawcy nie mają ochoty wysadzać innych w imię swoich urojeń.
No może i nie mam dowodu na nieistnienie. Ale z drugiej strony też nie da się potwierdzić istnienia.
To wszystko musi być zweryfikowane empirycznie ?
We Francji już ludzie rozumieją co zrobili. Nie da się żyć bez celu i bez żadnych zasad , a przede wszystkim nie da się na tym budować społeczeństwa.
I tu znowu się mylisz mój drogi. Nie można udowodnić nieistnienia Boga, zwyczajnie wynika to z jego przymiotów oraz po części nawet z twierdzenia Godla, jest to po prostu logicznie nie możliwe. Natomiast udowodnie istnienia jest logicznie możliwe. A kwestia samych dowodów to już inna bajka
@kurki zauważyleś czy wymieniłem choc Jednym słowem Biblia ?
powiec jedną żecz czemu niby ma on do ciebie specjalnie się odezwać ?
to neutral po huj mu sie pchać ?
nie o to chodzi aby on sie odezwał ale abyś go odkrył(prawdopodobne ) i to cała zagwozdka