Bul_od_bytu napisał/a:
Rak.Odbytu, znany wcześniej jako Odbyt Biskupa, później jeszcze ze 2 konta, które od razu mu zbanowano, ale widzę, że moderatorzy wyrozumiali dla zwierząt i jednak dają mu szczekać dalej.
To taki lokalny debil, który prowokuje do dyskusji, sprowadza do swojego poziomu i pokonuje doświadczeniem.
Tak dokładniej, te stare konta gdzieś tam sobie istnieją ale mam to w dupie (nomen omen). Ban jest na 30 dni ale nie czekam, tylko porzucam i zakładam następne. Bo mi nie zależy, potrafisz to zrozumieć? Chyba nie. Dla takich jak ty reputacja w necie to całe życie bo innego nie masz, zgadza się?
OlejhunterPL napisał/a:
To przez niego zmieniłeś nick na "Ból dupy" poetycko wyrażony? Koleś musiał być naprawdę drażniący.
Swoją drogą dopiero teraz przeczytałem Twój nick i az się zdziwiłem jak trafiłem w samo sendo ostatnim komentarzem. Trzym papier ścierny i 3maj się, nie puszczaj się.
Bo my tu jesteśmy obaj takie sadolowe kryptopedały, kłócimy się dla picu, jak to między kochankami bywa. A gdy sobie nie dopierdalamy to wymieniamy pedalskie doświadczenia. Jego ksywka jest stąd, że to twardziel i jedzie na sucho, choć od dawna mu mówię: smaruj chłopie, bo najpierw hemoroidy, a później nowotwór! Wiem coś o tym.
Ale on nie słucha, chyba go to jara, załaduj mu lepiej ten papier, może zmądrzeje.
Jest na Sadolu jeszcze trzeci pedał, ale trochę nieśmiały, jego ksywka: LubięWdupkę.