kozerq1, ty jestes jak murinho, tobie nie da sie nic wytlumaczyc, fabregas jest wychowankiem barcy, i to jest normalne ze nie bede wprowadzac do 1szego skladu 20 mlodych zawodnikow bo nie ma miejsca, i dlatego musza zdobywac doswiadczenie w innych klubach, barca nie wywala kasy znikad na podane przez ciebie transfery to byla kasa za gwiazdeczki typu ronaldinho i deco ktorzy gwiazdorzyli jak real, zreszta wrzucaj te swoje filmy nawet tutaj, kloc sie i oskarzaj , ja otworze piwko i bede podziwial najpiekniej grajaca druzyne na swiecie- tak bylo od kiedy jej kibicuje, oraz od kilku lat skutecznie grajaca druzyne, a ty tam sie zal i wyklocaj, pozdro VeB!!!!
ok ok masz racje we wszytkim, niestety nie potrafie zlikwidowac barcelony zeby tobie zylo sie lepiej, ja sie we wszystkim myle, jestes super fajny, a ja chujowy, ale i tak pozdrawiam i czekam na meczyk z ManU jutro, ja nie plakalem i nie placze, i szczerze sie nie przejme ezonem bez sukcesow, byle real nic nie wygra, a piwko i tak sobie na meczyku wypije Ave Barca i pzdr
Kibucuje barcelonie od kiedy bylem w wieku 10 lat to po pierwsze leci hejt ze barca tylko symuluje i to juz jest wkurwiajace ze niby real taki pokrzywdzony bo barca to aktorzy i nie pochwalam tego co zrobil sanchez czy sergio busquets takim ''pilkarza'' bym nogi z dupy powyrywal ale coz kazda druzyna symuluje a wy widzicie tylko barce
Dla wszystkich "kibiców" Barcelon, Reali i innych Manchesterów