Ci to przynajmniej nam nie wciskają Zielonego Ładu, drogiego gazu z USA, technicznego zboża z Ukrainy, Żydowskich świeczek do sejmu, Paktów Imigracyjnych UE, Traktatów pandemicznych WHO, tzw. "równości" wg. ELGJEBETÓW według ONZ, nie rozbrajają naszej armii (Ukrainiec Dudenko) , nie pozywają nas w Strasburgu za zamykanie granicy dla syfu z Ukrainy.... długo by wymieniać...
A działania trolli są na dłuższą metę bardzo szkodliwe społecznie. Powinieneś coś o tym wiedzieć
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jak widze jak ktoś pisze RoSSja to wiem że mam doczynienia albo z ......... albo z propagandystą mającym za zadanie polaryzować społeczeństwo i budzić nienawiśc aby łatwiej było namówić Polaków aby umierali za Banderland.
To dlaczego państwa zachodnie nie chciały tej ustawy? A ja Ci powiem czemu, bo wtedy pierdolona komunistyczna UE by nie mogła również wpływać na Gruzję.
O kurwa! Trolle internetowe! To ja już rozumiem dlaczego tak się boicie tej Rosji!
Czyż to nie Polacy - Kaczyński wspierał Gruzję w rozwoju i budowaniu demokracji?
Czyżby coś poszło nie tak ??
Podpowiedzcie mi !
Widzisz synek,sam się pierdolnąłeś i to dwa razy - nie piszę z dużej litery narodowości kurewstwa, które gnębiło nasz naród przez wieki, to po primo; po secundo napisałeś Banderland, chuj że z dużej litery, ale i tak określiłeś przynależność do pseudopolaków typu Siriuz, prawdziwy Polak i inne durnie
Widzisz synek,sam się pierdolnąłeś i to dwa razy - nie piszę z dużej litery narodowości kurewstwa, które gnębiło nasz naród przez wieki, to po primo; po secundo napisałeś Banderland, chuj że z dużej litery, ale i tak określiłeś przynależność do pseudopolaków typu Siriuz, prawdziwy Polak i inne durnie
Ciebie powinni skasować admini, bo swoje argumentacje i wysrywy są na poziomie totalnego głupka (nie mówiąc, że kiedyś sam napisałeś o ruskim trollingu za pieniądze). Takich przygłupów powinno odwiedzać ABW regularnie i nie chodzi o odmienność poglądów tylko wręcz szkodliwe działanie przeciw Polakom
Kaczyńscy to zawsze były zwykle przygłupy i nie mieli nigdy i na nic wpływu. A po prawdzie to tylko największa finansjera ma wpływ na wybory, w tym w Gruzji
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Za to zjebany zachód wraz z UE dojebał 30% skumulowanej inflacji, a w niektórych branżach 100%, wzrost kosztów życia, cen energii, paliw... wszystko jest w chuj droższe. Wiec sorry, wole już żeby Ruskie trolle zalewały internet. Jebać zielonych komuchów, jakby Ruscy ich rozjebali to wcale bym sie nie pogniewał.
No wiesz, wojna hybrydowa, siatki szpiegowskie, próby sabotażu i te sprawy...
I żebyś się nie przypierdolił do kolejnego bzdetu: zgadzam się, jebać zielonych, ale tak samo i czerwonych.
A twoi kochani ruscy idąc rozjebać zielonych na zachodzie, po drodze musieliby wpierw rozjebać biało-czerwonych.
Chciałbyś, żeby Polska spłynęła krwią?
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No wybacz, ale na przykład zła Rosji sam podałeś internetowych troli, a teraz dorzuciłeś do tego ogólne hasła o wojnie hybrydowej, siatkach szpiegowskich i sabotażach
Jakbym był lewakiem to skwitowałbym to krótko - teorie spiskowe.
Rzecz w tym, że nie czuję żadnych negatywnych działań ze strony Rosji,
Nie, Ruscy nie muszą przez nas przejść, żeby rozjebać zachód,
jestem niemal pewny, że zachód broniąc się przed Rosją rozdepcze Polskę, dokładnie tak samo jak zrobił to z Ukrainą.