Ja też sądzę że tu polecą maczety kiedyś i to tak za jakieś 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jesteśmy niekompatybilni z nimi i tyle
Ja też sądzę że tu polecą maczety kiedyś i to tak za jakieś 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jesteśmy niekompatybilni z nimi i tyle
Jak na ukropa to dobrze po polsku pyskuje
Obciągacze banderowskiego pęta już się zlecieli by bronić UPAdlińskiego gówna i szkalować Polaków To was właśnie wszystkich łączy wy śmiecie - nienawiść do Polski i Polaków.
Tu jest ukrofobia ogólna i wszystko będą robić żeby na Ukraińców zwalniać. Tylko czemu? Źli Ukraińcami robotę podebrali, bo pracują a nie tną w chuja? Odbili im kobiety bo nie są ulanymi wiecznie nienawidzącymi nikogo knurami? A nie to napewno przez Wołyń.
Najgorsze jest to że gadasz na swoich i udajesz Polaka. Chyba że w pijackim łbie ujebalo ci się że jesteś Polakiem?
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów