Wysłany:
2013-11-14, 17:24
, ID:
2665226
Zgłoś
Powiem tak, zabijanie i śmierć jest nieodłączną częścią życia, (Kakałowy Szatan!) robienie z ludzi i młodocianych mięczaków kiedyś źle się odbije, żadna z tych gier nie ma w sobie bezsensownego mordobicia (Kakałowy Szatan!) jest fabuła, jest technika i jest życie a takie lewackie kurwy sprawią że wyrośnie nam (Kakałowy Szatan!) pokolenie tchórzy i ciot które nie będą umiały tych imbecyli obronić przed Arabami a Arabowie nie będą się bawić w humanistyczną (Kakałowy Szatan!) tolerancję i im będzie za jedno czy ten ich nienawidził czy tamten ich wspierał, zabiją wszystkich bez różnicy bo dla niego będzie i to niewierny i to niewierny. Jedynie co złe jest w grach to to że cholernie uzależniają i zabierają zbyt dużo czasu który moglibyśmy poświęcić na ćwiczenia intelektualne lub fizyczne, (Kakałowy Szatan!) lub na robienie dzieci i pracę aby te dzieci móc utrzymać i wykształcić aby były lepsze od ciapaków. Ale nie zastraszycie mnie, jestem Kakałowy Szatan! bijcie pokłony mojej kałdziurze, jest najjaśniejsza, mości dziura, nie mam kałdziury, kakałowy bez, jestem Kakałowy Szatan!